Raaka

raaka virgin chocoladeRaaka maakt ‘virgin’ chocolades, ze roosteren de cacao niet.

‘Raw’ chocolade is volgens de meeste definities niet boven een bepaalde temperatuur verhit (42 graden) – echter bij het fermenteren van de cacao kan de temperatuur al hoger oplopen. Raaka doet hierop niet moeilijk en noemt haar ongebrande chocolade dus maar gewoon ‘virgin’.

Dat gezegd hebbende: Raaka moet je kopen om de meesterlijke combinaties met de toevoegingen – vinden wij.

Want die zijn echt heel goed. Van een appeltaart chocolade tot een reep met toegevoegde gerookte chai. Van een op bourbon vaten gerijpte pure chocolade tot een pittige pure Ghostpepper reep.

Fijne toevoegingen, veelal biologisch, en heel belangrijk: de chocolade zelf smaakt ook echt goed.

Dan hebben ze ook subliem ontworpen verpakkingen, zie hieronder maar in het echt nóg mooier. En ze zijn ze continu bezig heerlijke nieuwe smaken te ontwikkelen.

Raaka maakt haar chocolades in Brooklyn, New York City.

Alle 6 resultaten

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 40 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.