Beschrijving
Wat ons betreft een erg leuke combinatie: de pure chocolade van cacao uit Tanzania (kakao kamili) waarbij de cacao gestoomd wordt boven rozenblaadjes en kardemom – zo trekt de smaak echt in de cacao, zonder dat je daadwerkelijk in rozenblaadjes hoeft te gaan bijten. Heel mooi, en de florale smaak samen met de kardemom en de Tanzaniaanse cacao zijn wat ons betreft een erg fijne combinatie.
Een chocolade die met de rozenblaadjes misschien ook erg leuk is voor Valentijnsdag (als we het goed begrepen speciaal daarvoor ook door Raaka gemaakt), of om je geliefde zo tussendoor eens mee te verrassen, maar vooral een chocolade die fans van Raaka, van chocolade met wat florale tonen en fans van kardemom zullen waarderen.
De aardse fruitige cacao, de manier waarop de (ongeroosterde) cacao gestoomd is boven rozenblad en kardemom om zo de smaak over te dragen – heel anders dan wanneer je dingen zo toevoegt aan een reep, en wat ons betreft een succes – net als eerder de (helaas niet meer gemaakte) chocolade die boven wijn gestoomd was van dezelfde maker.
Ze zeggen er zelf over: “To make this bar, we gently steam Tanzanian cacao over rose petals and cardamom, conjuring a luscious and dreamy floral bar. Celestial, ambrosial, transcendental.”
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, rozenblaadjes, kardemom.
Allergienotitie: vrij van soja, vrij van gluten, vrij van noten, vegan. Inhoud 50 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen