Beschrijving
Twee prachtige chocolade eieren. Raaka maakt echter niet zomaar een paasei zoals er velen van zijn maar iets unieks: een interpretatie van het ei van het Amerikaanse roodborstje. En dat ei, zoek maar eens op, is prachtig blauwe van kleur!
Het is gemaakt met vegan witte chocolade en daar wordt een beetje natuurlijke blauwe spirulina aan toegevoegd om de prachtige blauwe kleur te krijgen. Tenslotte nog een klein beetje pure chocolade voor een gemarmerd effect en zo heb je twee chocolade paaseieren (totaal 84 gram) zoals je ze ongetwijfeld nog niet gezien hebt.
De smaak: je proeft zeker de witte chocolade, de kokos komt ook absoluut door in de smaak en het lichte zuur van de citroen. En misschien ook wel ergens de spirulina. Het is een alg, die ook voor de blauwe kleur zorgt, maar het geeft het geheel naar we denken ook al zit er maar een beetje in ook een lichte zee-smaak mee. Intrigerend, en misschien deels een placebo effect dat je krijgt door de blauwe kleur die we in voeding natuurlijk maar weinig tegenkomen – maar de smaak is in ieder geval wel spannend. En verwacht dus niet enkel een standaard witte chocolade ongecompliceerde zoetheid.
Ingrediënten: cacaoboter, rietsuiker, kokosmelkpoeder, tapiacomeel, cacaobonen, bruine rijstsiroop, citroenpoeder, zonnebloemlecithine, blauwe spirulina.
Bevat 2 chocolade eieren. Inhoud 84 gram.
Gemaakt van cacao van Kokoa Kamili uit Tanzania. Vegan en glutenvrij.
Goed te weten: het zijn zoals je op het tweede plaatje kunt zien soort van twee ‘halve’ chocolade eiren – in de lengte doorgesneden. Of nouja, ze zijn zo bedoeld dus ook gewoon heel. Maar dan weet je hoe het eruit ziet – niet de hele ei vorm maar de helft. De presentatie is trouwens ook leuk wat ons betreft in een doorzichtig doosje en dan een soort van nestje.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen