Beschrijving
Oorspronkelijk uitgebracht voor moederdag en valentijnsdag, maar het was zo’n grote hit dat de makers van Ritual uit Utah deze chocolade opgenomen hebben in de vaste collectie.
De ‘après chocolate‘ – een chocolade bedoeld om feest mee te vieren. Of het nou een verjaardag, jubileum of nieuw jaar is – deze reep is geschikt. Natuurlijk ook voor wie een heerlijke dag in de bergen heeft beleefd – wandelend of op ski’s.
Want wat is er feestelijker dan een geweldige pure chocolade waarin champagne en frambozen de toevoegingen zijn? De sprankelende witte wijn is redelijk subtiel maar zeker in de chocolade te proeven (en ruiken, en beleven – het geeft een heel eigen effect) en de frambozenstukjes die rijkelijk aanwezig zijn maken de feestelijke beleving hélemaal af.
Tel daarbij op het ambacht van Ritual Chocolate, die ervoor zorgen dat de cacao, champagne & framboos prachtig samengaan, en je hebt een reep te pakken die toch wel erg speciaal is. Best een prijzige reep, maar wat ons betreft maakt de feestvreugde die je er mee beleven kunt het helemaal waard. En voor een speciaal moment mag je natuurlijk wel een keer wat extra’s uitgeven. Daarbij is bean to bar chocolade van de echte chocolademakers natuurlijk sowieso heel wat anders dan alles in de supermarkt – dat uit grote fabrieken komt rollen – ook in de kosten die de makers hebben, en het zoveel kleinschaliger zijn van de hele wereld van craft chocolate.
Een leuke reep voor al wie iets extra feestelijks zoekt, en natuurlijk voor liefhebbers van champagne & frambozen.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, gevriesdroogde frambozen, sparkling witte wijn.
Allergienotitie: kan sporen van pinda, noten en tarwe bevatten.
Inhoud 60 gram. Vegan. Tenminste 70% cacao. Koel en droog bewaren.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen