Beschrijving
In het district Chiapas in Zuid-Mexico, waar de omstandigheden ideaal zijn voor de cacaoteelt, ligt Soconusco, de thuisbasis van de beste criollo-bonen. Zo zeggen de makers uit Budapest.
Smaaknotitie van de makers: Naast het karakteristieke romige aroma zijn mout en rode bessen merkbaar.
Wij proeven op het moment lekker door, en denken in ieder geval ook nog aan notige grassige tonen. Het moutige is ook erg herkenbaar, al kun je er ook andere granen & drop in proeven met een beetje goede wil. Mooi toch hoe je kunt blijven proeven, en ook weer andere associaties kunt hebben. Ook afhankelijk van het moment van de dag waarop je proeft. Wij proeven nu in de middag, maar gaan de komende tijd zeker ook nog een keer in de ochtend en avond proeven. Dat raden we ook van harte aan.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter.
Allergienotitie: kan sporen van noten en melk bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen