Beschrijving
Daarvoor moet je toch wel Rózsavölgyi zijn – de grenzen verkennen van wat er mogelijk is met Gianduja. Normaal gesproken is dit een romige mix van chocolade en hazelnoten – maar de Hongaarse bean to bar chocolademakers verkennen hoe je dit ook gewoon kan doen met andere noten. Ze hadden al een gianduja chocolade met pistache – en nu dus deze versie, met amandelen gemaakt. Daarvoor combineren ze de amandel gianduja met een pure chocolade gemaakt van cacao uit Peru.
De chocolade uit Peru is bloemig en licht fruitig, en dat combineert intrigerend met de amandelen.
Ingrediënten: pure chocolade met tenminste 73% acao (cacao, rietsuiker, cacaoboter), amandel praline (amandel 60% suiker, vanille).
Allergienotitie van de maker: gemaakt in een chocoladefabriek waar ook noten, sesam en melkpoeder verwerkt worden.
Inhoud 60 gram. Gemaakt door Rózsavölgyi Csokoládé Kft, Hongarije.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen