Beschrijving
Heel fijn dat Rózsavölgyi de fijne cacao uit Madagaskar gebruikt om bijzondere chocolades mee te maken. Niet enkel de ‘gewone’ Madagaskar maar ook deze, gemaakt van de beroemde zeldzame criollo cacao.
Natuurlijk vooral mooi om te proeven in vergelijking met de andere Madagaskar reep van deze makers, maar eigenlijk ook gewoon voor alle liefhebbers van goede chocolade. De Hongaarse meesters van Rózsavölgyi hebben er weer wat moois van gemaakt.
Ze zeggen zelf over de smaak: Het milde karakter van de criollo – met een romig koffie aroma – wordt aangevuld met de zachte en zure smaak van de verse pulp van cacaovrucht.
Zacht, zoet, zuur, diepte, complexiteit…Een bijzondere reep hoor. Kijk zeker ook eens de recensie bij Commodity Connaisseur, waar de chocolade 95/100 scoorde.
Ingrediënten: cacaobonen (bio), rietsuiker (bio), cacaboter (bio).
Ook al worden biologische ingrediënten gebruikt, de chocolade zelf heeft geen keurmerk – de makers zijn zelf niet zodanig gecertificeerd.
Allergienotitie van de makers: kan sporen bevatten van noten en melk.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen