Beschrijving
In Santo Domingo de Los Tsáchilas werkt Ficna Garyth hard om unieke Ecuadoriaanse Nacional cacao terug te brengen die bijna uitgestorven was rond 1900. Met biologische en duurzame landbouwmethoden helpen ze de rijke biodiversiteit in de omgeving te beschermen. De chocolade gemaakt van deze exceptionele cacao heeft een mild floraal karakter zonder bitterheid. Het heeft aromas van vers gras, lichte rooktonen, tabak en banaan in de finish. (tekst makers)
Eigenlijk moet je de smaaknotities even vergeten en pas proeven zodra je er weer blanco in staat (en dan ook niet op de verpakking kijken) – want het is veel leuker zelf op ontdekkingstocht te gaan en pas achteraf te kijken en al dan niet ‘aha, ja tuurlijk’ te roepen.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter.
De ingrediënten staan als organic (biologisch) vermeldt maar de chocolade zelf is niet biologisch gecertificeerd.
Allergienotitie van de makers: kan sporen van noten, haver en melkpoeder bevatten.
Voedingswaarden per 100 gram: Energie 521kcal/ vet 37 gram waarvan 22 verzadigd/koolhydraten 44 gram waarvan 29 gram suiker/voedingsvezels 9 gram/eiwit 10 gram/zout 0 gram
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen