Beschrijving
Rózsavölgyi melkchocolade met gekarameliseerde lavendelbloemen en steranijs. 40% cacao.
Erg bijzondere combinatie!
Omschrijving van de maker:
Rózsavölgyi is een suburb deel van Budapest waar ons bedrijf Rózsavölgyi Csokoládé (Rosevalley Chocolade) geboren werd. We zien onszelf niet alleen als bean-to-bar makers maar ook als artiesten. We kijken naar chocolade als een materiaal voor kunst en proberen onze klanten te verrassen en vermaken met onze chocolades.
Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, raapzaadlecithine, vanille, gecarameliseerde lavendelbloemen, steranijs.
Allergienotitie van de maker: gemaakt in een fabriek waar ook noten, haver en melkpoeder verwerkt worden
Awards: Academy of Choclate 2015 Zilveren medaille.
Caspar –
Wie had gedacht dat chocolade en anijs samengaan? Ik niet, maar het is een goede combinatie. Helaas blijft de lavendelbloem wat meer op de achtergrond en is meer in de nasmaak aanwezig. al met al toch een aanrader.