Beschrijving
Wie het nog niet weet mag het best nog eens horen: wij zijn altijd erg onder de indruk van de Hongaarse makers Rózsavölgyi. Van hun pure origine chocolades tot de leuke smaakjesrepen en dan ook nog die geweldige verpakkingen…ons maak je er wel blij mee.
Reden te meer om ons assortiment verder uit te breiden met de twee Gianduja chocolades.
Gianduja is een chocolade-met-noten maar dan wel specifiek een vorm waarin de noten net als de cacao gemalen worden en zo één geheel ontstaat. Een soort noten-chocolade-hybride vorm, zoals een gewone chocoladereep maar dan met een zachtere consistentie en natuurlijk een heerlijk notige smaak en zacht mondgevoel, dat bij de betere varianten echt een geweldige traktatie is.
Rózsavölgyi maakt een variant met de traditionele hazelnoten maar ook deze versie met…pistache!
Hiervoor wordt de Nacional Peru cacao gecombineerd met 20% (biologische) pistachenoten.
Dit is een pure gianduja dus gemaakt met pure chocolade (melkvrij, dus ook vegan) gemaakt met een 73% cacao chocolade. En dus 20% pistache.
Ingrediënten: pure chocolade (cacao, rietsuiker, cacaoboter), pistache pasta.
Allergienotitie van de makers: gemaakt op een plek waar ook noten, sesam en melkpoeder worden verwerkt.
Inhoud 60 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen