Beschrijving
Omschrijving van de makers: “De biologische cacao voor deze chocolade komt uit de directe omgeving van Virunga, het oudste nationale park van Afrika, bekend om zijn berggorilla’s. Het teeltgebied strekt zich uit van de uitlopers van het Rwenzori-gebergte tot het tropische woud van het Congobekken.”
Smaaknotitie: Naast de chocolade- en thee-aroma’s, zo kenmerkend voor Amelonado-bonen, zijn ook kaneel, passievrucht en vijgen aanwezig in deze chocolade
Ingrediënten: cacaobonen (congo), rietsuiker, cacaoboter.
Allergienotitie van de makers: gemaakt in een fabriek die ook noten, sesam en melk verwerkt. Koel en droog bewaren. Inhoud 70 gram.
Cacao gesourced door Original Beans – natuurlijk ook bekend om de eigen chocolades die we ook met plezier verkopen. Gelukkig zetten ze zich ook in om eerlijke & goede cacao bij andere chocolademakers te krijgen, die er dan ook weer allerlei heerlijks van maken. Helemaal mooi als de cacao ook bij Rózsavölgyi terecht komt, de makers uit Hongarije die wat ons betreft in ieder geval ergens in de top van de Europese chocolademakers aanwezig zijn – keer op keer.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen