Beschrijving
Dit is er weer eentje voor de dropliefhebbers en zoethoutfanaten! En eigenlijk ook voor wie daar normaal niet zo héél erg van houdt maar een keer een geweldige variant wil proberen.
Je moet dan even vooraf weten dat Soma een van onze favoriete chocolademakers is. En die maken elke keer weer wat moois en heerlijks, ook in dit geval.
Een fijne melkchocolade met zoethout, karamel en zout maar dan wel in een heel verfijnde, romige en speciale versie. Met een klein beetje cacao maar vooral veel cacaoboter & melk en karamel – een soort extreem romige karamel melkchocolade. En dan natuurlijk de zoethout om het feest af te maken- niet zomaar de eerste de beste willekeurige zoethout.
Gemaakt met zoetheid uit Calabria in Zuid Italië, een beschermde herkomst (D.O.P.)
De makers zeggen er over: “De drop in deze bar groeit in het wild op de zonovergoten heuvels van Calabrië. De mineraalrijke kleigrond maakt de zoethoutwortels van nature zoet en aromatisch. Het wordt beschouwd als de puurste ter wereld, met het label D.O.P. om het bijzondere karakter van deze regio te benadrukken.
De zoethout wordt doordrenkt tot een romige dromerige chocolade doorspekt met karamel en Newfoundland zeezout. Chocolade en zoethout vermengen zich op een heel mooie manier, intens genoeg om de hardcore dropliefhebbers heerlijk meer te plezieren, zodat zoethout-nee-zeggers tot de duistere kant komen.”
Ingrediënten: cacaoboter, melkpoeder, rietsuiker, zoethoutwortel, zout, cacaonibs.
Allergienotitie: kan sporen van pinda, alle typen noten en soja bevatten. Bevat melk.
Inhoud 65 gram. Gemaakt door Soma, 77 Brock Avenue, Toronto, Ontario, Canada.
Michelle –
Lekker romig, sweet and salty, droppig