Beschrijving
Fijne melkchocolade variant van de Madagaskar chocolade van Standout.
Met 60% cacao, en een balans van romige en fruitige smaaktonen.
De cacao komt van Akesson’s Estate in Madagaskar uit de Sambirano vallei. De cacao heeft 6 dagen gefermenteerd (3 turns) en is in direct en indirect zonlicht gedroogd, afhankelijk van de omstandigheden 7 tot 14 dagen.
Een mooie chocolade voor melkchocoladeliefhebbers die gaan voor ‘the best of both worlds’, wél de romigheid en smaak van de melk maar ook een hoger cacaopercentage waardoor de natuurlijk smaken van de cacao overeind blijven.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter.
Allergienotitie: bevat melk.
Bekroningen: twee sterren bij de Great Taste Awards 2022 & goud bij Academy of Chocolate 2022.
Extra:
- Leuk om te vergelijken met van dezelfde maker: de pure variant (Madagaskar 70%). Of met de Haïti melkchocolade. Of de Kokosmelkchocolade.
- Andere mooie chocolades voor als je een melkchocolade met fruitige cacao uit Madagaskar waardeert: Omnom Milk of Madagascar, Pump Street Madagaskar Melk.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen