Standout – Madagaskar Melkchocolade 60%

6.95

Romig & fruitig – een mooie donkere melkchocolade van cacao uit Madagaskar.

Uitverkocht

Artikelnummer: STANDMAME-BIO Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Fijne melkchocolade variant van de Madagaskar chocolade van Standout.

Met 60% cacao, en een balans van romige en fruitige smaaktonen.

De cacao komt van Akesson’s Estate in Madagaskar uit de Sambirano vallei. De cacao heeft 6 dagen gefermenteerd (3 turns) en is in direct en indirect zonlicht gedroogd, afhankelijk van de omstandigheden 7 tot 14 dagen.

Een mooie chocolade voor melkchocoladeliefhebbers die gaan voor ‘the best of both worlds’, wél de romigheid en smaak van de melk maar ook een hoger cacaopercentage waardoor de natuurlijk smaken van de cacao overeind blijven.

Ingrediënten: cacao, rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter.

Allergienotitie: bevat melk. 

Bekroningen: twee sterren bij de Great Taste Awards 2022 & goud bij Academy of Chocolate 2022.

Extra:

Extra informatie

Gewicht

50 gram

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Zweden

Maker

Standout Chocolate

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Standout – Madagaskar Melkchocolade 60%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade



Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.