Beschrijving
Een mooie ronde traditionele ‘Mexicano’ chocolade. Ruw bewerkt, 50% puur en met Guajillo peper. Zoetig en pittig, veel gebruikt in Mexico en ook in de Arabische keuken de peper die wel voor harissa gebruikt wordt – naar wij lazen.
Steengemalen, ruw bewerkt. En dan nog de peper er bij, een bijzondere ervaring. Ook de reep met de chipotle peper is overigens de moeite waard, mocht u peperliefhebber zijn.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, chilipoeder.
Allergienotitie van de makers: kan sporen van amandel, kokos, hazelnoot en pecan bevatten.
Ingrediënten van biologische oorsprong (USDA Organic) en via directe handel verkregen. Bekijk zeker op de site van Taza eens wat ze doen, ze hebben uitgebreide informatie over waar de cacao vandaan komt en hoeveel er voor betaald wordt.
Anna –
Lovely base of stone-ground chocolate with a pleasant chili taste (less hot than the chipotle kind) unlike other chili chocolates