Toont alle 2 resultaten

Eerlijk delen

In de verpakking van de pure & melkchocolade van The Other Bar zul je gelijk zien en lezen wat de bedoeling is. Meer geld naar de cacaoboer. Een veel eerlijkere verdeling van de opbrengsten. Je raakt vanzelf geïnspireerd.

The Other Bar zorgt dat minstens  50% van de waarde in het land van herkomst blijft. De chocolade wordt gehele gemaakt in Ecuador. Van cacao tot verpakte chocolade.

Met je reep krijg je ook een blockchain token. Daarmee sta je voor een keuze. Kies je voor korting op je volgende reep, of steun je de cacaoboer extra? Vier tokens bekostigen één cacaoboom.

The Other Bar maakt met hun fairchain experiment op een mooie manier en inzet van moderne middelen zichtbaar wat veel makers uit ons assortiment al mooie uitdragen. Eerlijkere en directere handel, een betere verdeling. Belangrijk genoeg. En voor ons altijd het belangrijkste als we een reep verkopen: het moet ook lekker zijn. En dat is het. We proefden voor het eerst toen we op weg waren naar een avond over eerlijke chocolade.

De pure chocolade met koffie is mooi gecombineerd & de melkchocolade is niet te zoet. Lekker genieten terwijl je helpt chocolade eerlijker te maken. Als dat geen win win is weten wij het ook niet meer.

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 503 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.