Chocoladeverkopers

Chocolade Meesters #1: Tibor Szántó

32.50

Vijf bijzondere origine chocolades van Tibor Szántó.

Uitverkocht

Inschrijven wachtlijst
SKU: 25006P Categorieën: ,

Beschrijving

NB.Helaas is Tibor Szántó begin februari 2017 komen te overlijden. We zijn er verdrietig van, hij was een groot chocolademaker en in onze ervaring een geweldig aardig mens. Wij schreven er een berichtje over op facebook. Zoals u zult begrijpen, zijn repen zijn nog beperkt voorradig, en wij willen er ook een aantal zelf houden. U kunt bestellen maar wij kunnen voorradigheid niet garanderen. Als een reep niet voorradig is krijgt u hiervoor uiteraard een waardige vervanger.

In de serie chocolade pakketten met de titel ‘Chocolade Meesters’ hopen we eenieder op een makkelijke (en tevens dankzij een korting ook voordelige) manier kennis te laten maken met goede chocolade van bijzondere makers.

En ja, die chocolades van Tibor Szántó mogen er echt wezen  – zeker geen gangbare chocolade, hij streeft niet naar chocolade die zo zacht mogelijk smelt zoals veel makers dat wel doen. Maar zo vol smaak en bijzonder dat we van zijn chocolade toch telkens weer opkijken. Daarom in ons tweede ‘Chocolade Meesters’ pakket alle aandacht voor deze Hongaarse chocolademeester.

In dit pakket:

  • Los Rios Ecuador 70%
  • Winak Ecuador 70%
  • Baracoa Cuba 70%
  • Ambolikapiky Madagaskar 70%
  • Santo Domingo Dominicaanse Republiek 70%

Meer dan genoeg om een goede indruk te krijgen – denken wij.

Eigenlijk gewoon een prachtig pakket voor alle gelegenheden – of je nu iemand voor het eerst met bijzondere chocolade wil laten kennismaken via een cadeaupakket, zelf al aardig op weg bent in de wereld van de origine chocolades of Tibor Szántó al door en door kent – deze verzameling mag er hoe dan ook wezen.

 

tibor szanto madagaskar grand cruTibor Szanto Winak Ecuadortibor szanto rancho grande los rios ecuador

voorkant van cubaanse reep van baracoasan christobal hispaniola deluxe chocolade van tibor szanto

* In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat we niet elke origine voorradig hebben. Het gaat om repen in kleine oplage. Als wij een soort niet meer hebben en niet snel kunnen krijgen krijgt u van ons een vervangende Tibor Szanto 70% chocolade.

 

0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.

Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.