Beschrijving
Een 70% pure chocoladereep gemaakt van piura criollo cacao afkomstig uit Chulucananas Peru. Daarbij zijn geroosterde hazelnoten en rozijnen toegevoegd.
Smaak
Bij deze chocolade geeft Willie wel een heel mooie smaakomschrijving: “Zacht, simpel, smaakt naar meer.”
Ingrediënten
Cacaomassa, rietsuiker, rozijnen 15%, hazelnoten 10%, cacaoboter.
Allergie-informatie: bevat hazelnoten.
De makers
Willie’s Cacao – bean to bar chocolademaker uit de UK. Zie ook zijn website.
Meer over de chocolade – van de importeur:
Willie’s Cacao – reep Peruvian 70 met hazelnoten en rozijnen
Van ‘bean to bar’ is het concept van Willie’s Cacao. Naast de pure repen op basis van één specifieke cacaosoort, is er ook een aantal varianten met een ingrediënt om de smaak van de cacao te versterken. De cacao van Peru gecombineerd met hazelnoten en rozijnen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen