Beschrijving
Een 72% pure chocoladereep gemaakt van cacao uit Rio Caribe, Venezuela.
Smaak
Complexe tonen van noten & koffie, geeft Willie er bij aan.
Een recensie lees je bij Mostlyaboutchocolate – “I love fruity Venezuelan chocolate but this nutty and coffee flavour to the bean chocolate is also really great for lovers of that profile.”
Ingrediënten
Cacaomassa, cacaoboter, suiker
De makers
Willie’s Cacao – bean to bar chocolademaker uit de UK.
Meer over de chocolade – van de importeur:
Willie’s Cacao – reep van Venezuelan Black – Rio Caribe
Deze reep wordt gemaakt van cacaobonen afkomstig uit de noordoostelijke kant van Venezuela. De cacaobonen ontlenen hun naam aan de kleine vissershaven van Rio Caribe op het Paria schiereiland, dat soms de “chocolade kust” wordt genoemd . De bonen van deze regio zijn vol van smaak met hints van citrusvruchten en een gladde pittige afdronk. Dit is de sterkste donkere chocoladereep die door Willie’s Cacao wordt gemaakt. De bonen worden gekocht van Cacao San Jose, een familiebedrijf dat in 1830 werd opgericht.
Deze reep is heerlijk om zo te eten, maar kan ook gebruikt worden voor bereidingen van diverse gerechten door chefs en / of amateurkoks.
Land: Venezuela
Gebied: San Agustin in Rio Caribe
Soort cacacoboon: Trinitario
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen