Beschrijving
Melkchocolade met 50% cacao uit Ecuador. Biologisch, bean to bar & fair verhandeld.
“Heel Ecuador waardeert het bloemige karakter van de traditionele Cacao Nacional. Een cacaoboon die al erg lang gecultiveerd wordt in de Manabi regio. We combineren deze bloemige cacao met een hoge kwaliteit bergmelk uit de Oostenrijkste Tirol regio en ruwe rietsuiker om er een hoog percentage melkchocolade van de maken met een rijk 50% cacaogehalte.” -zegt Zotter ook.
Geurnotititie van de maker: cacaomelk, romige caramel
Smaaknotitie van de maker: zoete cacao melk, kenmerkende chocoladesmaak, boter, zoete room, lichte hint van wilde bessen eindigt in zoete room, bloemig, cacao en melk.
Ingrediënten: rietsuiker, cacaomassa, cacaoboter, vol melkpoeder, afgeroomd melkpoeder, vanille poeder, zout.
Casper –
Deze smelt op je tong en heeft een fijne balans van suiker en cacao, Deze reep heeft mij laten zien wat het verschil is met supermarkt repen!
Alexandra Constance –
Een lekkere zoete volromige melkchocolade. Smelt goed weg, vanaf het eerste kleine hapje en geeft meteen al zo’n heerlijk volle mondgevoel, die cacao producten kunnen geven. Zaaalig! Beslist een paradijselijke chocolade met een hoog NIETsupermarkt gehalte.