Beschrijving
Nobele donkere chocolade gevuld met bosbessenganache en citroenganache.
Fris en fruitig: een ganache van bosbes, z’n indrukwekkende blauwe kleur en authentieke smaak geheel voortkomend uit natuurlijk fruit en dan gecombineerd met een verfrissende citrus crème gemaakt van citroen en witte chocolade. Omhuld met een dun laagje witte chocolade en omhuld door een hoog percentage pure chocolade.
Ingrediënten: rietsuiker, cacaoboter, cacaomassa, glucose invertsuikerstroop, blauwe bes, citroensap, afgeroomd melkpoeder, vol melkpoeder, melk, citroensap concentraat, gedroogde blauwe bes, weipoeder, rietsuiker, soja lecithine, vanille, citroen poeder (citroensapconcentraat, maïszetmeel, suiker), zout, kaneel.
Allergienotitie van de maker: kan sporen van alle types noten, pinda’s, ei en sesam bevatten.
Kelly –
Pure chocola met dan een laagje witte chocola en dan een dikke laag ganache van bessen en een dunne laag ganache van citroen. Maar citroen is een sterke smaak, dus de bessen en citroen zijn ongeveer even duidelijk te proeven. Doordat het een ganache is, kan het frisser smaken dan chocola met citrus toevoegingen. De chocolasmaak wordt er wel een beetje onder bedwelmd en dat het wit met puur is, is dan ook niet zo duidelijk of boeiend voor mij.
Est –
Smaakt naar cheesecake, goed gelukte reep. Friszuur en een goede bessensmaak.