Beschrijving
Een goede chocolade bij je espresso is fijn, en bij je ‘gewone’ koffie ook.
Maar chocolade met koffie er in mag er ook wezen, wat ons betreft. Een fijne combinatie, zeker ook in deze uitvoering.
Met een mooie pure chocolade (70%) als omhulsel voor een dun laagje witte chocolade en daarin een heerlijke koffieroom – zo dankzij de koffieroom en het klein laagje witte chocolade een mooie benadering van een espresso macchiato, maar ook simpelweg een lekkere gevulde chocolade, als een bon bon maar dan in de vorm van een biologische, fairtrade, bean to bar, chocoladereep.
– kortom – een fijne chocolade voor koffieliefhebbers én chocoladeliefhebbers.
Zotter zegt er zelf over:
Smaak bullseye! Een romige, zachtzoete koffieganache met een indrukwekkende koffiesmaak, gemengd met pure chocolade en een scheutje melk. Het is bedekt met een flinterdun laagje witte chocolade en bedekt met een klassieke donkere chocolade met 70% cacaokracht.
Ingrediënten: ruwe rietsuiker ° *, cacaoboter ° *, cacaomassa ° *, VOL MELKPOEDER °, MELK °, zetmeelsiroop °, BOTER °, gemalen koffiebonen ° *, koffiepoeder ° *, MAGERE MELKPOEDER °, ZOETE WEIPOEDER °, hele rietsuiker ° *, emulgator: SOJA LECITHINE °, vanillepoeder °, zout, kardemom °, kaneel ° *
Kan sporen van alle types noten, soja en sesam bevatten.
Uiteraard zoals alle chocolades van Zotter biologisch, fair en bean to bar gemaakt in Oostenrijk.
Sarah –
Great coffee and chocolate taste!
Judith –
Heerlijke krokante chocoladelaagjes met fantastische koffie-vulling.
est –
Alsof je een grote bonbon eet 🙂