Beschrijving
Kastanje melkchocolade met een kastanje vulling. Kastanje puree, amandel nougat, honing, en een aantal druppels (biologische!) rum onder een omhulsel van kastanje couverture gemengd met 40% melkchocolade.
Ingerdiënten: rietsuiker, cacaoboter, vol melkpoeder, kastanje puree (12%), honing, cacaomassa, kastanjepoeder (5%), rum, weipoeder, rietsuiker, kaneel, rozenblaadjes, citroenpoeder (citroensapconcentraat, maïszetmeel, suiker)
Allergienotitie van de maker: kan sporen bevatten van pinda’s, ei, selderij en sesam.
(duitstalige verpakking)
est –
Beste aardige reep, de rumsmaak had subtieler gemogen
Alexandra Constance –
Heerlijk! Ja hoor, dít is onmiskenbaar rum, springt erbovenuit, maar wat lekker zeg. de melkchocolade is zoet, lekker zoet. de kastanjesmaak zit vooral in de nasmaak, het zoete. Niet te verwarren, met het zoete van de rum! Je zou ook kunnen zeggen, dat het zoete méér van de nougatsmaak komt, Maar ik persoonlijk herken een kastanjesmaak van vroeger. Derhalve, ben ik wat stellig. Niet een reepje, wat je ff snel wegsnoept, zoals andere zottertjes. Maar eentje, waarvan je lang de smaak houdt en proeft en er dus wat langer overdoet.