Beschrijving
Hier worden we wel enthousiast van als Chocoladeverkopers. Een interpretatie van het Kulfi nagerecht dat je overal in landen als India en Pakistan kunt vinden. Een soort roomijs van ingekookte melk met suiker, pistache, amandel kardemom en eventueel nog andere toevoegingen.
In deze chocolade proef je dat heel mooi terug. Natuurlijk zoals alle gevulde chocolades van Zotter goed zoet, en een echte snoepreep, maar in dit geval maken onder meer kardemom en safraan en een goede hoeveelheid amandel en pistache ook dat je ook echt wat speciaals proeft wat niet zou misstaan in een restaurant dat z’n inspiratie uit India haalt, op de dessertkaart. Maar dus ook prima voor thuis en voor liefhebbers van de Indiase keuken en smaken, zoals uw Chocoladeverkopers zeker zijn.
Ingrediënten: Rietsuiker, cacaoboter, cacaomassa, amandel, vol melkpoeder, glucosesiroop, pistache, mager melkpoeder, volle melk, slagroom, boter, zoet weipoeder, honing, rietsuiker, sojalecithine, zout, kardemom, kaneel, rozenblaadjes, citroenpoeder (citroensapconcentraat, maiszetmeel, suiker), saffraan.
Allergienotitie: bevat noten, melk, soja. Kan sporen bevatten van alle types noten, pinda, ei, sesam en gluten.
Biologisch. Inhoud 70 gram. Bean to bar gemaakt door Zotter in Oostenrijk. In Duitstalige verpakking.