Beschrijving
Een leuke gevulde chocolade, zeker als je van marsepein houdt, en een keer marsepein wil proberen met pistache.
Melkchocolade met een vulling van marsepein & pistache en een heel klein beetje saffraan en kaneel.
Zotter zegt er verder over: “Bergmelkchocolade gevuld met pistachemarsepein en saffraan – Handgeplukt wordt met de hand uitgeschept. Een saffraan-ganache die ons opnieuw in wonderen doet geloven, is ontstaan uit de stempels van de krokus-saffraan, de duurste specerij ter wereld. Verspreid over zelfgemaakte pistache-marsepein en tweemaal omringd door een melkcouverture met 40% cacao.”
Ingrediënten: ruwe rietsuiker ° *, MARSEPEIN ° (AMANDELEN °, suiker °, invertsuikersiroop °), cacaoboter ° *, VOLLE ROOMMELK POEDER °, cacaomassa ° *, rijststroop °, PISTACHE ° (4%), MAGERE MELK POEDER °, MELK °, BOTER °, frambozenazijn °, kersenbrandewijn °, ZOET WEIPOEDER °, anijs °, hele rietsuiker ° *, emulgator: SOY LECITHIN °, vanillepoeder °, zout, saffraan °, kaneel °
Cacao (cacaomassa en cacaoboter): minimaal 40% in de bergmelkchocolade °
* fairtrade, fairtrade content in totaal: 49%
° van gecontroleerde biologische teelt
Volle melkpoeder van Bio vom Berg, biologische alpenbergboeren.
Allergenen in hoofdletters. Kan sporen bevatten van alle soorten noten, pinda’s, eieren en sesam.
esthervdharg@hotmail.com –
Aangename reep met een uitgesproken saffraan smaak, in combinatie met het zoete van de marsepein is het het geheel niet bitter, waardoor de saffraan nog beter tot zijn recht komt.