Beschrijving
Een leuke gevulde chocolade, zeker als je van marsepein houdt, en een keer marsepein wil proberen met pistache.
Melkchocolade met een vulling van marsepein & pistache en een heel klein beetje saffraan en kaneel.
Zotter zegt er verder over: “Bergmelkchocolade gevuld met pistachemarsepein en saffraan – Handgeplukt wordt met de hand uitgeschept. Een saffraan-ganache die ons opnieuw in wonderen doet geloven, is ontstaan uit de stempels van de krokus-saffraan, de duurste specerij ter wereld. Verspreid over zelfgemaakte pistache-marsepein en tweemaal omringd door een melkcouverture met 40% cacao.”
Ingrediënten: ruwe rietsuiker ° *, MARSEPEIN ° (AMANDELEN °, suiker °, invertsuikersiroop °), cacaoboter ° *, VOLLE ROOMMELK POEDER °, cacaomassa ° *, rijststroop °, PISTACHE ° (4%), MAGERE MELK POEDER °, MELK °, BOTER °, frambozenazijn °, kersenbrandewijn °, ZOET WEIPOEDER °, anijs °, hele rietsuiker ° *, emulgator: SOY LECITHIN °, vanillepoeder °, zout, saffraan °, kaneel °
Cacao (cacaomassa en cacaoboter): minimaal 40% in de bergmelkchocolade °
* fairtrade, fairtrade content in totaal: 49%
° van gecontroleerde biologische teelt
Volle melkpoeder van Bio vom Berg, biologische alpenbergboeren.
Allergenen in hoofdletters. Kan sporen bevatten van alle soorten noten, pinda’s, eieren en sesam.
est –
Aangename reep met een uitgesproken saffraan smaak, in combinatie met het zoete van de marsepein is het het geheel niet bitter, waardoor de saffraan nog beter tot zijn recht komt.
Nancy –
lekkere reep, marsepein en chocola is altijd een goed combinatie, ik proefde de saffraan en pistache niet echt, de marsepein/amandelsmaak overheerste teveel om ze echt duidelijk te proeven, ik ga het misschien nog een keer bestellen en dan vergelijken met de pistache/marsepein reep van zotter, verwacht geen duidelijke saffraansmaak zoals in een rijstgerecht of (midden)oosters toetje als je dit bestelt