Beschrijving
Zotter 72% pure chocolade van cacao uit Panama.
Zoals altijd bij Zotter biologisch en fairtrade gecertificeerd.
Wat ons betreft logisch bij pure chocolades, maar Zotter noteert het ook maar even: deze chocolade is vegan.
Verder zegt Zotter er over:
“De bijzondere Cocabo cacao wordt traditioneel gecultiveerd door de inheemse cacaoboeren, ver van de drukte van het dagelijkse leven onder de hoede van het regenwoud van Panama. Het zorgt voor een stabiel inkomen voor de inheemse bevolking en zorgt er voor dat ze in harmonie met de natuur kunen leven. Cacao is een ideale bescherming voor het milieu zolang het in gemengde cultivering met andere planten wordt verbouwd”
Ingrediënten
72% cacao uit Panama, rietsuiker, cacaoboter, zout. Biologisch en fairtrade. Concheertijd: 20 uur.,
Allergienotitie: kan sporen van alle typen noten, pinda’s, melk, sesam en soja bevatten.
Over Zotter
Zotter, of zoals ze in het geheel heten ‘Zotter Schokoladen Manufaktur’ is een bedrijf geleid door Josef Zotter dat sinds 1999 in Oostenrijk bean to bar chocolades maakt.
Ze verwierven bekendheid met hun gevulde chocolade met zeer diverse en unieke vullingen. Sinds 2007 maken ze zelf ‘bean to bar’ hun chocolades. Daarmee maakt Zotter nu ook een hele reeks ‘Labooko’ chocolades, single origin chocoladerepen in puur, melk en wit.
Meer informatie over de maker? De Duitstalige Wikipedia heeft een uitgebreid artikel. Of neem een kijkje op de (engelstalige) website van Zotter.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen