Beschrijving
Zotter chocolade van honderd procent cacao uit Peru.
Een 100% pure single origine chocoladereep uit de serie ‘Labooko’ van Zotter. Een hele reeks chocoladerepen van wit en melk tot heel erg puur.
Zoals altijd bij Zotter biologisch en fairtrade gecertificeerd.
Wat ons betreft logisch bij chocolades gemaakt van 100% cacao, maar Zotter noteert het ook maar even: deze chocolade is vegan.
Ingrediënten
100% cacao uit Peru. Biologisch en fairtrade.
Allergienotitie: kan sporen van alle typen noten, pinda’s, suiker, melk, sesam en soja bevatten.
Over Zotter
Zotter, of zoals ze in het geheel heten ‘Zotter Schokoladen Manufaktur’ is een bedrijf geleid door Josef Zotter dat sinds 1999 in Oostenrijk bean to bar chocolades maakt.
Ze verwierven bekendheid met hun gevulde chocolade met zeer diverse en unieke vullingen. Sinds 2007 maken ze zelf ‘bean to bar’ hun chocolades. Daarmee maakt Zotter nu ook een hele reeks ‘Labooko’ chocolades, single origin chocoladerepen in puur, melk en wit.
Meer informatie over de maker? De Duitstalige Wikipedia heeft een uitgebreid artikel. Of neem een kijkje op de (engelstalige) website van Zotter.
Liv van Aarsen –
Heel leuk om chocolade uit verschillende landen te vergelijken. Heb deze besteld samen met de Zotter uit Ecuador en je kan duidelijk verschil proeven! Beide zijn erg lekker en uniek op hun eigen manier!