Chocoladeverkopers

hele schapWe currently have over 300 different chocolates in our assortment. Most of it is dark. Round about 70% cacao. This is the stuff we like ourselves.  But don’t be afraid! We also have quite an extensive selection of milk chocolates and white chocolates. And 100% bars.They are quite popular, and that’s fine by us. And ofcourse there’s also chocolates with all kinds of inclusions. Peppers, almond, cocos, you name it..


Acalliacalli chocolade logo – Small American maker from New Orleans. We chose two 70% chocolates from Peru.


Akesson’s100% pure chocolade van akesson's – chocoaltes from own plantations from amongst others Madagaskar. Dark bars, 100%. Pepper inclusions. A lot.


Ammaamma chocolade logo – Special bars from Brazil. ‘Tree to bar’. 60 to 100%. Gentle structure, powerful taste.


Cacao Hunterscacao hunters chocolade uit colombia – Very well done gentle chocolates from Colombia. With a lot of attention to harvest, fermentation. 2 great dark bars.


cacaosuyo geweldige chocolades uit peruCacaosuyo cacaosuyo piura 70 organic– Extraordinary chotolates from Peru. Lakuna, Piura and a milkchocolate with Quinoa. Among our all time favorites!


chocolate tree logoChocolate Tree – Scottisch bean to bar makers. We are very impressed with them. Dark, mlik and inclusions. Whiskey!chotse bean to bar makers. We zijn er zeer van onder de indruk. Melk & puur uit Honduras, Madagaskar & Colombia. Plus chocolade met Islay Whiskey & witte chocolade met framboos en bergamot.


gusta chocolade belgisch bean to bar coup de chocolat puur 70 peruCoup de Chocolat– Sinds 2016! Echte kleinschalige Belgische chocolade door Isabel & Tom. Gusta! Van cacao uit Peru.


chocolatemakers logoChocolatemakers – in een fabriekje in Amsterdam gefabriceerde eerlijke repen. Met volle aandacht voor mens & milieu. Met onder meer de Tres Hombres repen waarvoor de cacao per zeilschip naar Nederland komt.


dick taylor bean to bar logo usaDick Taylor – Met hun sjieke verpakkingen en uitstraling gaat Dick Taylor toch wel de richting van hipperikken op. Specifiek hun Bolivia chocolade vonden we zo goed dat we ‘m móesten aanbieden. Dus dat doen we dan ook, met plezier. Een assortiment van één reep. Altijd een goede keuze.


Ererithaj chocolade uit vietnam gemaakt in frankrijk tot reepithaj – Kwaliteitscacao uit Vietnam, ter plekke gefermenteerd en gedroogd en bij Morin in Frankrijk tot reep verwerkt. We hebben twee melkchocolades en twee uitstekende pure repen van ze.


friis holm exclusieve chocoladeFriis Holm – Deense exclusieve chocolades. Friis Holm maakte zijn chocoladerepen eerder in samenwerking met Bonnat Hij heeft in 2016 zijn eigen chocoladefabriek in Denemarken opgezet. De kwaliteit is onverminderd hoog. Friis holm kubus met vijf kleine proef chocolades


fruition melk bourbon hudson valley dark milk 61Fruition – Wij proefden nog nooit melkchocolade die wij écht lekker vonden. Tot we de melkrepen van Fruition proefden. Veel cacao, en zóveel smaak. En dan nog mooie chocolade uit Bolivia en een 100%. Verbluffende repen, met een prijskaartje om even om te kuchen, en te slikken. Och..


georgia ramon logo - chocolade uit duitslandGeorgia Ramon – Georg Bernardini is dé chocoladetester. Hij schreef ‘Chocolate – the reference standard’ een vuistdik en prachtig boekwerk vol chocolade. Nu maakt hij het ook, in zijn atelier in Bonn. Bijzondere of soms zelfs bizarre smaakcombinaties, naast diverse origine repen.


hoja verde chocolade uit ecuadorHoja Verde – pure, biologische repen uit Ecuador. Klein van stuk, groots van smaak. Van de kenmerkende Arriba Nacional cacao. Wij verkopen met plezier de pure varianten. Een mooie kennismaking met bloemige Ecuador cacao.


Idiliocriollo porcelana uit venezuela van idilio – Uit Zwitserland. Dat er zoveel smaak aan één reep kan zitten vinden we heel mooi. We verkopen onze favoriete chocolade van Idilio. We begonnen met de 12 Finca Torres. Daarnaast de nummer 3 en 16. En het worden er steeds meer.


jordi's chocolade uit tschjechie bean to bar origine en theeJordi’s– Dé bean to bar makers van Tsjechië. 75% pure repen uit Honduras, Madagaskar & Vietnam. Daarenbij witte chocolades met thee. Matcha, Darjeeling & Earl Grey. De eerste letterlijk groene repen in ons assortiment.


Letterpresszeer kleinschalige mooie chocolade van letterpress usa – Met prijzen tot 12,95 toch wel ietwat exclusief te noemen. Maar dat mag ook wel voor deze uitmuntende kleine Amerikaanse bean to bar maker uit Los Angeles. Ze doen veel, heel veel, in direct contact met de boeren. We bieden drie pure origine repen aan uit Tanzania, Liberia & de Dominicaanse Republiek.


madecasse eerlijk fair direct trade madagaskarMadécasse – de cacao komt uit Madagaskar maar ook de repen zijn plaatselijk gemaakt. Ietwat fruitige cacao met veel mooie toevoegingen. Onder meer kokos, pepermunt, chilipeper & gezouten amandel.


marou chocolade uit vietnamMarou –  Fijne, neen, meer dan puike chocoladerepen uit Vietnam. Ter plekke tot reep verwerkt met cacao uit per reep verschillende Vietnamese regio’s. Alle chocolades van Marou zijn puur – tussen 70 en 85%.


mesjokke chocolade logoMesjokke – Bean to bar chocolademakers uit Nieuwegein. Nederland kent minder dan een handvol chocolademakers die echt zelf (en dus van boon tot reep) chocolade maken. Mesjokke is er een van. Sinds 2015 maken de Chocolate Explorers hun mooie repen.


chocolaterie morin franse artisan chocolateMorin – A. Morin maakt in de provence een hele reeks topchocolades van cacao uit zo’n beetje elk cacaoproducerend land dat je kunt bedenken – of niet kunt bedenken want het zijn er echt veel. Van Peru tot Panama en van Jamaïca tot Costa Rica. Uitstekende repen, wat ons betreft.


biologische melkchocolade caramel zeezout naive beantobarNaive – Litouwse bean to bar chocolademaker. Verrassende en soms unieke smaaktoevoegingen in de repen. Wat te denken van hop of kefir. Maar ook tahin of de combinaties van chocolade met drop en sinaasappel. Veel mooie smaken. Zijn bijzondere ‘nano lot’ chocolades volgen!


original beans chocolade logoOriginal Beans  – Met ‘one bar one tree’ als motto geven ze al aan natuurbehoud hoog in het vaandel te dragen. Tien repen, van wit via melk naar puur en heel erg puur. Een mooi merk met voor ieder wat wils. Tot chocolade gemaakt in Zwitserland. Smelt buitengewoon zacht!


pacari chocolade uit ecuadorPacari – Al jaar en dag maakt Pacari van boon tot reep hun chocolades in Ecuador. Bekend om hun ‘raw chocolate’ maar we verkopen ook met veel plezier hun repen met toevoegingen als blauwe bes en citroengras.


potomac usa origine bean to bar logo chocoladePotomac – Kleine en fijne maker uit Woodbridge, Virginia (USA). Prachtige origine chocolades bomvol smaak. Naar het assortiment van Potomac.original-beans-veel-chocolades


maitre chocolatier francois pralus met cacaoPralus – Franse meesterchocolatier. Kenmerkend zachte, boterige chocolades. Pralus voegt veel cacaoboter toe, en dat merk je. Kenmerkend Franse chocolades, met cacao van over de hele wereld & een bijzondere Tobago Estate chocolade.


ecuador chocola van pump street bakery handgemaaktPump Street Bakery – Geweldige chocolades van deze bakkerij uit Suffolk (UK). Ze maken mooie pure origine chocolades (Jamaïca!) maar ook melk en repen met kenmerkende toevoegingen als zuurdesem en rogge.


taza biologische fair chocolade uit de verenigde statenTaza – Ruwe, steengemalen chocolades uit de Verenigde Staten. Heel open in hoe ze werken, op hun website is precies te lezen waar ze welke cacao halen, wat ze er voor betalen & meer. Chocolades die kenmerkend zijn in hun nogal ruwe ongepolijste bewerking.


tibor szanto de grootmeester onder de chocolademakers wat ons betreftTibor Szántóin Hongarije maakt chocolademeester Szántó bijzondere repen met heel veel smaak, en een licht korrelige structuur. Als je eens een reep wil proeven die enkel uit cacao en suiker bestaat maar toch smaakt naar bloemenhoning, blauwe bes of juist met een erg rokerig aroma dan raden we je deze repen zeker aan. Zoveel smaak zien wij zelden. Met cacao uit alle windstreken (Cuba, Jamaica, Peru, Venezuela…etc). Wat ons betreft… meesterwerkjes.


Tibor Szanto Great Tastewillie's cacao bean to bar uit engeland. met cacao uit Colombia 88% extra puurWillie’s Cacao – Gemaakt in de UK – in de chocoladefabriek van Willie Harourt. Met mooie cacaobonen van over de hele wereld. Ook een mooi proefpakket met vijf cacao-wonderen.


zotter chocolade kopen biologisch fairtradeZotter – Is hij een genie of een tikkeltje gestoord? Zoveel chocolade, in zoveel smaken. Josef Zotter heeft zijn bean to bar chocoladefabriek in Oostenrijk, en dan ook nog een eetbare dierentuin. En heel veel chocolade. In werkelijk alle mogelijke soorten. Met 42 soorten verkopen we een bescheiden selectie…


Bewaren

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 94 reviews.

0.000 items
Waiting List We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.