Description
What a bar, what a bar. What A Bar.
Chocolate, milk and sugar … and then it’s so different from a regular chocolate bar …
Thanks to the very minimal processing of the three ingredients in a ‘vintage’ melangeur, it really becomes a cookie-like bar with a completely different structure than ‘ordinary’ smooth chocolate, and with it a really different taste. Actually only partly milled, and so there is a lot left of both the structure of the cacao rib and the sugar crystals. Very grainy, crumbly, and very special!
Made from Chuao cocoa from Venezuela (38%) together with milk and sugar.*
Prize winners: yes, gold at Academy of Chocolate 2017 & gold at International Chocolate Awards 2017
Ingredients: cocoa nibs, milk powder, cane sugar. Chuao cocoa from Tissano.
May contain traces of nuts, gluten and soy.
* Some batches are made from Madagascar cocoa. We try to change the bar accordingly but it’s not always instant because this bar certainly is popular. If you want to know 100% for sure which one we have, you can always inquire and we will check it.
mariska van der willigen –
Soma Old School is de lekkerste chocoladereep die ik ooit gekocht en gegeten heb, ik bestel hem nog een keer en ook wat anders van hun want misschien hebben ze er één nog lekkerder ! nergens mee te vergelijken, het is chocolade maar het mondgevoel , de crunch, de smaak, de intensiteit, alles bij elkaar zo heerlijk anders en toch herkenbaar chocolade, stevig genieten!
Jerr –
Ik heb nog nooit zulke lekkere chocolade geproefd. De structuur is wat korrelig, echt geweldig.
Normaal kan ik echt “vreten” en heb ik een reep in een minuut of wat op. Van dit product heb ik echt langzaamaan genoten. Echt genieten!
De hoge prijs mijn inziens waard!
Michelle –
Lekker en originele textuur