Description
100% chocolate from Akesson’s with cocoa nibs. The cocoa comes from Brazil.
Soft … and powerful
Thanks to the cocoa butter soft, the nibs make the chocolate bar powerful again.
Taste note from the maker: the chocolate we have developed from these beans are soft, woody and earthy. The bar also has expressive tones reminiscent of autumn scents, tobacco & the local Piganta fruit.
Ingredients: 100% organic cocoa
Allergy note of the maker: may contain traces of soy, gluten, lactose & milk.
Anneke –
Ik eet vrijwel dagelijks wat 100% chocolade, en wissel daarbij deze af met de 100% Madagascar van Akesson. 100% van andere makers vind ik vaak toch niet zo lekker. Dit is mijn favoriete 100% reep! De ‘rode’ smaakt, afhankelijk van mijn gesteldheid (het ligt niet aan de reep, maar bijv. aan wat ik eerder gegeten heb) nog weleens onaangenaam zuur of bitter. Deze is altijd zacht en aangenaam, met een lekkere crunch van de nibs.
Anne –
Dit is een van mijn favorieten 100% chocolade, zacht en toch met crunch dankzij de cacaonibs. Zeker ook een aanrader voor degene die nog niet zo bekend zijn met 100% chocoladerepen!