Description
66% Madagascar chocolate from Omnom.
Taste
Tasting notes from the makers: smooth forest fruits, and festive red berries balance the earthiness, enhanced by the complex floral taste.
Furthermore, they say: The Madagascar cocoa bean was the reason for our love of chocolate. The Madagascar 66% has all the elements that keep us from sleeping. A soft mouthfeel, light citrus, sweet red berry and a complex bitter finish.
Ingredients: organic cacao beans, cane sugar, cocoa butter
Awards: highly acclaimed, from 2014 onwards. Awarded gold in 2017 at the European International Chocolate Awards.
Allergy note of the maker: may contain traces of milk and nuts
Monique –
Ik geef deze ⭐️ ⭐️⭐️
Malgorzata Kowalczyk –
Een mooie verpakking, lijkt op een envelop. Mooie bruine kleur, glad en glimmend. De chocola ruikt subtiel naar aarde, melkachtig, lichtzoet. De smaak is eerst bitterachtig, dan lichtzuur, fruit, nootachtig (walnoot); in nasmaak – een beetje bitter, hout te proeven, af en toe zuur. Hij smelt moeilijk. Het krakt lekker tijdens het breken.
Sympathieke chocolade. Maar drie sterretjes want andere Omnom chocolades vind ik lekkerder.
Martijn –
Één van mijn favoriete madagascar repen ever. De balans is perfect, de rode fruitsnaak komt prachtig naar voren en de textuur is super. Smelt prachtig op je tong.
Deze reep en de lakrids reep maakten mij een groot fan van OmNom. (Later is daar de black and burnt barley reep bijgekomen).