Sale!

Get to know craft chocolate; Dark perfection

25.50 19.95

A good starting kit of craft chocolate: Dark perfection

Out of stock

SKU: PP01 Category:

Description

Beginnen met bijzondere chocolade kan lastig zijn.

Alleen al bij ons zijn er meer dan 300 verschillende repen. Allemaal verschillend.

Lastig kiezen, voor wie er nog niet bekend mee is, maar daar hebben we wat op gevonden!

Wij maken de keus voor u, en bieden u een prachtige selectie om mee te beginnen.

Vijf bijzondere chocolades die wat ons betreft een perfecte start vormen voor een ‘bean to bar’ chocolade avontuur. 

De keus is zo heel makkelijk:

Kiest u melk of puur? Of allebei?

U bent nu bij het pure perfectie pakket aangekomen.

Wilt u dus kennismaken met vijf meesterlijke pure chocolades, met een cacaopercentages rond 70%, die u vrijwel zeker zullen verleiden om vaker betere, eerlijkere, lekkerdere chocolade te kopen?

Ons advies is het heel simpel: bestel dit pakket. Wij zorgen dat dit pakket binnenkort in uw brievenbus ligt. De bijzondere smaken verborgen in de cacao nodigen uit om te proeven & te delen, dus ook uitermate geschikt als cadeau en voor een chocolade proeverij met vrienden.

Ter kennismaking ook nog een prachtige korting. Daarmee echt in alles hét pakket om te kiezen als u eens bijzondere chocolade wil proberen. Normale prijs ruim €25,-  – nu €19,95.

Inhoud van het pakket:

marana piura peru single origin chocolade craft chocolate bean to bar cacao blanco witte cacao

Maraná Piura 70% – van Peruaanse cacao en ook geheel tot chocolade gemaakt in Peru. Biologisch, winnaar van een bronzen medaille bij de International Chocolate Awards. 

vintage 2016 chocolade van zotter ter ere van hun 30e verjaardag special editionZotter Labooko Vintage 2016 Dry Aged 75%– Ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de chocoladefabriek van Josef Zotter uitgebracht. Een wel héél speciale editie. Een blend van vijf origines, een chocolade die een jaar heeft gerijpt!

original beans beni wild harvestOriginal Beans Beni Wild Harvest 66% – zo zacht van structuur en smaak, dat doen weinigen Original Beans na. Geheel van ‘wilde’ Boliviaanse cacao. Prachtig.

morin nicalizo puur chocolade origine nicaraguaA. Morin – Het Franse familiebedrijf A. Morin heeft veel prachtigs, en maakt het van cacao van over de hele wereld. Een hele reeks prijswinnende chocolades. Gemaakt van cacao uit Peru, Nicaragua, Costa Rica, Mexico, en zo  voorts en zo verder. We voegen een van deze origines toe, en verklappen nog niet welke. U zult versteld staan van de bijzondere smaak. 63 of 70% cacao.

Pacari  – Al staan ze ook bekend als voorlopers in ‘raw’ chocolade, wij waarderen de chocolades van Pacari vooral om smaak. Geheel gemaakt in Ecuador. 65-70%. U zult kennismaken met de veelbekroonde Los Rios of Manabi.

 

 

Additional information

Dieet of Levenswijze

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Get to know craft chocolate; Dark perfection”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.