Description
Extra pure Gorilla Bar. With cocoa from Congo and Arenga Bossuiker from the project of the Masarang Foundation that protects the orangutan habitat. The cocoa comes from the surroundings of the Virunga National Park in Congo. Cocoa has been planted to provide the residents with income and to ensure that the habitat of the gorillas is not threatened.
Supports thus the gorilla and the orangutan.
We will certainly tell you more about it but today (2 April 2018) we have picked up this chocolate NET at the Dutch Bicycle Center. There the bars were transported by bike (!) Through the Schokofahrt. Super cool, of course, but also means that we postpone further text until later.
We say already: very soft creamy chocolate – also very interesting in terms of taste!
Ingredients: 92% cocoa (82% cocoa mass, 10% cocoa butter), arenga forest sugar.
Allergy note: may contain traces of lactose/milk and nuts.
O.D. van de Veer –
Heerlijk donkere chocola tegen een goede prijs. Ik koop hem regelmatig
E. Klaassen –
Gezoet met bossuiker, staat er. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat dat is. Wat is de glycemische index daarvan?
Marco –
Het zou handig zijn als de voedingswaarde tabel vermeld wordt. Aantal calorieën, koolhydraten en suikers.
Chocoladeverkoper Paul –
Dank voor de reactie, we kijken of we dit najaar dit stap voor stap voor alle repen kunnen toevoegen (zonder dat de tabel mensen die niet alle voedingswaarden precies hoeven weten in de weg zit) – dank voor de waardevolle tip!