Description
Dark vegan milk chocolate (58% cocoa) made from cocoa from Tanzania plus lavender, oats and pieces of blueberry on top.
Fossa further says:
“Floral, creamy chocolate with chewy blueberries, lavender and oats
Fruity, creamy 58% pure oat milk chocolate embedded with roasted oats and lavender and blueberry.
A nurturing chocolate that relaxes the senses and calms the mind.”
The cocoa comes from Tanzania (Kakoa Kamili)
Above all, in our opinion, this is a chocolate for:
Who wants to taste peace and relaxation in a chocolate bar
For those who love beautifully balanced flavors in soft milk chocolate
Ingredients: cocoa, cane sugar, cocoa butter, oats, blueberries, lavender oil
Good to know: the new version of this bar is vegan. Where this used to be made with milk and oats, the milk has been omitted – fine – and is now completely plant-based. Allergy note: contains oats – may contain traces of milk and nuts.
Made in Singapore by Fossa Chocolate Pte Ltd. Contents 50 grams.
Kelly –
De lavendel ruik je duidelijk. Ook al kan lavendel scherp ruiken, het ruikt zacht, misschien komt dat door de melk en haver. De haver zit in stukken en grote hoeveelheden door heel de reep heen, hier en daar valt er een gat in de chocola en kun je het er doorheen zien. Haver heeft weinig smaak van zichzelf, ik denk dat het de reep vooral een wat zachtere smaak geeft. De blauwe bessen zitten in z’n geheel aan de onderkant van de reep. Ik had liever gehad dat ze in piepkleine stukjes erop zaten en wat gelijkmatiger verspreid zouden zijn. Nu heb je centimeters niks en dan ineens n hele blauwe bes of zelfs meerdere naast elkaar.
Chocoladeverkoper Paul –
Goed te weten: Deze recensie is voor de oude (niet-vegan) versie van deze reep. De bessen zijn op gelijke wijze verspreid, maar verder is he tnu een heel andere reep.
Eva –
Heerlijke chocolade met een niet zo heel uitgesproken lavendel smaak. Ik hou van deze combinatie! Fantastische chocolade die iedereen lekker zal vinden.