Description
Milk chocolate with 50% cocoa from Ecuador. Organic, bean to bar & fair traded.
“All Ecuador appreciates the floral character of the traditional Cocoa Nacional, a cocoa bean that has been cultivated for a long time in the Manabi region.We combine this floral cocoa with high quality mountain milk from the Austrian Tyrol region and raw cane sugar to create a high percentage of milk chocolate. of the make with a rich 50% cocoa content. ” – Zotter also says.
Made by the maker: cocoa milk, creamy caramel
Tasting note of the maker: sweet cocoa milk, distinctive chocolate flavor, butter, sweet cream, light hint of wild berries ends in sweet cream, floral, cocoa and milk.
Ingredients: cane sugar, cocoa mass, cocoa butter, full of milk powder, skimmed milk powder, vanilla powder, salt.
Allergy note of the maker: may contain traces of all types of nuts, peanuts, sesame and soy.
Casper –
Deze smelt op je tong en heeft een fijne balans van suiker en cacao, Deze reep heeft mij laten zien wat het verschil is met supermarkt repen!
Alexandra Constance –
Een lekkere zoete volromige melkchocolade. Smelt goed weg, vanaf het eerste kleine hapje en geeft meteen al zo’n heerlijk volle mondgevoel, die cacao producten kunnen geven. Zaaalig! Beslist een paradijselijke chocolade met een hoog NIETsupermarkt gehalte.