Description
Not even very long ago there was hardly anyone who had ever heard of good chocolate from cocoa from Vietnam. Of course – Marou Faiseurs de Chocolat – from Ho Chi Ming City means a lot – although we must say the same – there are more – which we should not forget. Anyway, let’s say that it is very nice that the cocoa from Vietnam has a small revival – and very beautiful chocolate is made from it.
This 70% of Krak has been turned into a fine bar in the chocolate lab of Mark Schimmel. Just enter us – follow taste notes.
Let’s add for now: the cocoa comes from the Bên Tre region – and won a beautiful bronze entry at the International Chocolate Awards EU in 2016.
Ingredients: cocoa, cane sugar, cocoa butter.
Tina –
Wat een lekkere en bijzondere chocola. Een licht groffe structuur in de mond. Verder een heel klein bittertje en een geweldige fruitige smaak. Terechte prijswinnaar bij de Chocolate Awards. Voor mensen die een keer een bijzondere -niet standaard- pure chocolade willen proeven: dit is zeker een aanrader! 🙂
Hugo –
Door de iets ruwere structuur en de smaken geeft het mij (en mijn partner) een cocos ervaring, een van onze favorieten.