Chocoladeverkopers

Menakao 100%

4.50

100% chocolade by Menakao.

Out of stock

Waiting List
SKU: MEN1 Category: Tag:

Description

Een 100% chocoladereep – van Menakao. Geheel suikervrij dus, enkel maar cacoa. Geheel gemaakt in Madagaskar.

We hebben nog steeds met veel plezier de chocolades van Madécasse in ons assortiment. Ook geheel in Madagaskar gemaakt, met allerlei mooie smaaktoevoegingen, en in alles leuke repen.

En wat heel mooi is: geheel in Afrika gemaakt, waardoor er meer waarde daar blijft en dat is belangrijk. Zeker als de chocolade ook nog eens lekker smaakt. Voor ons zelf geen favoriet in onze winkel, maar wel leuke en lekkere repen

Madécasse stopte echter met hun 100% en maakte bij de verandering van verpakking enkel nog 92% chocolade. Nog steeds enorm puur, en voor ons helemaal prima, maar we kregen van enkele mensen de vraag of er een goede vervanging was – die geheel puur is.

Nu hebben we heel wat 100% chocolades – naar ons idee vaak wel wat milder van smaak dan de Madécasse – maar een reep van 100% cacao, met een krachtige smaak, en dan geheel gemaakt in Madagaskar – nee die hadden we niet meer.

Totdat we deze reep tegenkwamen dus. Van Menakao en gemaakt in Madagsaskar door Chocolaterie Cinagra. Zij maken al sinds 2006 aldaar hun chocoladerepen. Meer lezen over Menakao kan in een interessant artikel van Clearchox.

Ingrediënten: cacaobonen, cacaoboter.

Allergienotitie van de maker: kan sporen bevatten van pinda’s en melk

 

Additional information

Weight
Cacao Origin

Chocolate made in

Madagascar

0.000 items
Waiting List We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.