Solkiki – Gran Palo Peru 65% Dark Milk (Vegan)

6.95

Peru – Gran Palo 65% vegan donkere milk chocolate with a small amount of coconut, before romigheid was ready to eat and light fruity tones of cacao (uit Piura Peru) on top of each other.

In stock

SKU: SLGPKO Category: Tag:

Description

Donkere melkchocolade with 65% cacao (Gran Palo caccao uit de regio Chulucanas, Piura, Peru ) maar uiteraard (voor wie Solkiki kent) vegan uitgevoerd, namelijk met kokos ipv melk.

About the smaak zeggen de makers:

“Maakt met kokosmelk, maar not overweldigend, the kokosnoot is subtiel uitgebalanceerd tegen de chocoladetonen en de moutige smaken die van nature in deze cacaoboon aanwezig zijn. He is a light fruity zuurgraad die de smaken in deze chocoladereep in evenwicht brings.”

Ingredients: cacao beans, rietsuiker, cacaoboter, coconut

Allergy notices from the makers: can contain spores from soy, notes and gluten. Vegan.

Over the cacao:

The cacao comes from a small community called Cesar Vallejo de Palo Blanco, Chulucanas, Piura. Small boers such as Juan de la Cruz Rivera lifted the afgelopen 28 year and van de most for meeting in heemse cacao uit Peru verbouwd. Gran Palo Blanco is crowned with The Golden Peruvian Cocoa Award 2014. Gran Palo Blanco is bijzondere cacao en staat bekend om zijn delicate smaken, aroma’s en geuren. Deze cacaobonen zijn Helderbruin, met zoete en fruitige zuren die achterblijven, met een vleugje notes zoals droge pruimen, medium round body, met medium chocoladesmaak, aanwezigheid van mouttonen en notes. It is a cocoa with a layer of bitterness and a layer of bitterness, with a ruddy texture.

Gran Palo Blanco is a heel speciale cacao, het process na de oogst begins op de boerderijen met het oogsten van de cacaopeulen, de bonen been in jutezakken gedaan en geduende 24 uur uitgelekt, vervolgens transferred to het verzamelcentrum van de gemeenschap, waar a specialist ontvangt de cacao, weegt deze en Plaatst de cacao in the fermentatie boxes, waarbij hij zorgvuldig het protocol volgt that is opgesteld volgens de kenmerken van de selected earth cacao

The community manager Cesar Vallejo van Palo Blanco is located to the west of Piura, another half of it in a 4 x 4 project, in that area some 30 years have passed, Don Juan de la Cruz Rivera Olemar zijn first cacaobomen, “de parachutist die op zijn boerderij landde , “as described by Luis Paucar, in an article in the Public Authorities.

Don Juan de la Cruz, which was one of the first cacao farmers in Palo Blanco, was now produced by the best Peruvian cacao word. He hadn’t thought that the first bomen he de most prestigieuze prijs voor small cacaoproducenten waardig zouden maken, the Gold Cacao Award 2014, uitgereikt aan the best cacao van de Peruaanse natie.

The producer, trots op zijn verleden, has a tatoeage van a supersonic Gevechtsvliegentuig op zijn left arm. Het was done in 1976, to serve in het commando en de speciale strijdmacht in group 6 van de airpower, in Chiclayo. Vertrouwde en vrolijke man, 67 jaar, heeft four chters: Melba, Mery, Sara, Cindy en een zoon, Joel

Don Juan says there was a bleeding cacao boom, remembers that I sprongen as a parachutist and there is a mouw op, dan zie je de tatoeage van een Mirage made in France, het land dat jaren later, vele jaren later, toen hij een van de eerste wird cacaoproducent in Piura, zijn most important market zou zijn.

Tegenwoordig is the municipal department organized onder de name: Union of Producenten Cesar Vallejo van Palo Blanco, to raise a modern Collectiecentrum. Don Juan promoted the organization of the community, om sea and betere cacao te verbouwen, onder strict controle van the quality and met fermentatieprotocols aangepast aan de cacao van de zone

Most of the boerderijen in the municipal department are less than one hectare of land, and there is an irritant word between two walls and the water that comes from the surrounding mountains. Palo Blanco is an oasis, because of the damage from the trees in mango’s kent, bananas and sinaasappel trees, and the producers of the finest cacao

The association of small producers of Palo Blanco produces 31 cocoa seeds. With the control of Norandino krijgen ze training in het omgaan met biological knowledge, snow and natural methods. Cacao tea and Solkiki ensure the direct trade of the cacao from the living quality of the produced products that are better and hair clants are sold from optimal quality and traceability.

Additional information

Cacao Origin

Chocolate made in

United Kingdom

Weight

56 gram

Cacao percentage

72%

Dieet of Levenswijze

Brand

Solkiki

Reviews

There are no reviews yet.

Show only reviews in English (0)

Be the first to review “Solkiki – Gran Palo Peru 65% Dark Milk (Vegan)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.