Showing all 6 results
Pacari
Pacari is gevestigd in Ecuador en maakt daar ook haar biologische en demeter gecertificeerde chocolades. Bekend van hun 'raw chocolate' oftewel rauwe chocolade. Niet verhit boven een bepaalde temperatuur, en zou daardoor volgens velen beter de goede stofjes uit cacao behouden.
Ach ja..wij verkopen chocolade met name voor de smaak, en eerlijkheid. Niet persé omdat het nu wel of niet gezond is. Maar voor de volgers van 'raw' is Pacari wel hét chocolademerk. Zij begonnen al vele jaren geleden in Ecuador met het verspreiden van de rauwe chocolade filosofie.
We hebben van deze bijzondere makers drie 'raw' chocolades en zelf worden we vooral heel blij van de drie chocolades met mooie en bijzondere smaaktoevoegingen: blauwe bes, citroenverbena en citroengras. Geen alledaagse smaakjes, en hoewel het niet bij iedereen in de smaak zal vallen vinden wij ze op z'n minst de moeite van het proeven waard.
Pacari is in 2002 opgericht in Quito, Ecuador door Santiago Peralta and Carla Barboto. Het bedrijf is het eerste chocoladebedrijf ter wereld dat de biologisch-dynamische Demeter certificering ontving.
1168/5000
Pacar i is based in Ecuador and also makes its organic and demeter-certified chocolates. Known for their ' raw chocolate ' or raw chocolate. Not heated above a certain temperature, and would therefore, according to many, better retain the good substances from cocoa.
Oh well .. we sell chocolate especially for taste, and fairness. Not necessarily because it is healthy or not. But for the fans of 'raw' Pacari is a great chocolate brand as well. Many years ago in Ecuador they already started spreading the raw chocolate philosophy.
We have three 'raw' chocolates from these special makers and we ourselves are particularly happy with the three chocolates with beautiful and special flavor additions: blueberry, lemon verbena and lemongrass . And we keep adding bars to the range because we try them and like them as well (101%, chili, etc)
Pacari was founded in 2002 in Quito, Ecuador by Santiago Peralta and Carla Barboto. The company is – or so we read – the first chocolate company in the world to receive the biodynamic Demeter certification.