Description
Very full fruit flavor, a bar that really ‘pops’ the distinctive taste of cocoa from Madagascar.
After tasting this bar it was clear to us in two seconds: we are going to offer Solstice.
The cocoa comes from Sambirano from the cocoa plantations of Akesson’s.
The chocolate itself is made in Salt Lake City, Utah by the people of Solstice. They use full solar energy for processing. In addition, the packaging is also made very easy and smartly reclosable. We like it.
The taste
Fruity, overwhelming fruitiness. This chocolate has a nice long taste in which a lot of fruit (red berry) comes to the fore, ends just a little sweeter so we ourselves think of strawberry. Full and long taste, beautiful chocolate, we think
Ingredients
Cocoa, cocoa butter, cane sugar. All organic.
No allergy note from the maker
miltonb0 –
In één woord: heerlijk! Langzaam in je mond laten smelten en… ongelooflijk hoeveel smaken er in chocolade kunnen zitten! Ik kon het niet laten om op de wikkel te kijken of er toch niet nog andere toevoegingen in deze chocolade zaten, maar nee, echt alleen cacaobonen, rietsuiker en cacaoboter (alles biologisch). Deze blijft op mijn favorietenlijstje!
Esth –
Dit blijft de favoriet: inderdaad HEERLIJK!
Esther –
In elke combinatie lekker en ook jaar na jaar! Proef hem na een meer of minder gefermenteerde, meer of minder gebrande chocolade, het maakt niet uit: deze chocolade staat op zichzelf. Ik begrijp niet dat deze niet volgeplakt is met gouden medaille stickers… Enige is de verpakking die niet hip is… Maar misschien daarom nog verkrijgbaar ;).
Moi –
Ik had m’n voorraad Solstice aangevuld, maar de laatste batch vond ik hem toch wat sterker gebrand, nog steeds topchocolade natuurlijk. Als je van volle smaak houdt, en ook wat notig/romige smaak goed kan waarderen een topper. Mondgevoel is nog steeds top: knapperig, maar romig in de mond. Ik vind dat de fruitsmaak, het zurige nu juist wat tegenvalt. Naast de Fossa en Krak chocolade was ik dit keer wat teleurgesteld…