Description
Wow, weird and intriguing combination … surprisingly delicious, as far as we are concerned.
A dark milk chocolate filled with a ganache of passion fruit caramel and thyme
Zotter goes on to say about it “An inspired idea: this pure milk chocolate with 60% cocoa solids has a surprisingly fresh and sour passion fruit with caramel chocolate and praline ganache, infused with a touch of fragrant thyme oil. Ingenious!”
Ingredients: raw cane sugar ° *, cocoa butter ° *, cocoa mass ° *, caramelized milk powder ° (skimmed milk powder °, sugar °), passion fruit concentrate °, whole cream milk powder °, rice syrup °, milk °, cane sugar cognac °, SKIMMED MILK POWDER °, ALMONDS °, whole cane sugar ° *, SWEET WHEY POWDER °, emulsifier: SOY LECITHIN °, salt, vanilla powder °, cinnamon °, thyme oil °, rose petals °, lemon powder ° (lemon juice concentrate °, corn starch °, sugar °)
Cocoa (cocoa mass and cocoa butter): minimum 60% in the dark milk chocolate °
Allergy note from the maker: may contain traces of all types of nuts, peanuts, egg and sesame.
Naturally organic & fair traded. Contains – a little bit – alcohol.
Malgorzata Kowalczyk –
Maracuja en thijm op een donkerblauwe verpakking, leuk.
Een dikke, golvende reep. Lichtbruin, glad.
De geur – lekker, zacht, naar donkerchocolade, een beetje fruitig maar niet zo intensief. Ik verwachtte thijm te ruiken. Ik ben verbaasd dat dit niet te ruiken is.
Chocolade is zacht. Ik ben niet echte fun van ingevulde chocolades.
Eerst heb ik alle laagjes apart geproefd. De smaak van chocolade – een beetje bitter, kruiden te proeven. Binnen – een beetje zuur en zoet, maracuja te proeven, fruitachtig, in nasmaak – een beetje pittig. Dan heb ik een stuk chocolade – alle laagjes tegelijk in mijn mond gedaan. Een beetje bitter, het lijkt naar Poolse pryanik (gingearbread met vulling), iets kruidachtigs eerst, dan fris, fruitig, en dan weer kruiden. Samen smaken die laagjes zacht. Lichtpittig en bitter in de nasmaak.