Chocoladeverkopers
20 January 2018 Chocolade groothandel nodig? Wij helpen uw onderneming aan betere chocolade

Chocolade groothandel nodig? Wij helpen uw onderneming aan betere chocolade

Zoekt u een chocolade groothandel? Zakelijk chocolade bestellen voor uw onderneming?  In dit artikel geven we u graag wat handreikingen!

Of u nu chocolade wil verkopen in uw überhippe koffiezaak, delicatessewinkel, luxe theebar, couverture chocolade voor uw formidabel restaurant of misschien zelfs chocoladerepen voor in een biologische winkelketen of franchise… we weten dat er een behoefte bestaat aan bijzondere chocolade. En dat het voor winkeliers en ondernemers knap lastig kan zijn om uit te vinden waar je zakelijk en b2b echt bijzondere chocolade kunt bestellen.

Maar wees gerust. Wij kunnen helpen!

Direct hulp nodig? Mail ons. Anders: lees eerst even verder.

De Chocoladeverkopers weten raad! 

Met onze webwinkel (met 300+ bijzondere bean to bar chocolades)  richten wij ons volledig op directe verkoop aan consumenten.

En je zou dus kunnen zeggen als wij andere ondernemingen helpen aan groothandels en tips voor verkoop van chocolade we ons zelf aan concurrenten helpen. Dat is misschien ook een klein beetje zo maar… voor ons is er iets veel belangrijkers.

Wij geloven dat de wereld toe is aan betere chocolade. Beter natuurlijk volgens onze persoonlijke visie en mening. Eerlijker, lekkerder, specialer.

Dat we met z’n allen de supermarktchocolades van de grote fabrieken wel een beetje aan het ontgroeien zijn. Dat sommige mensen wat meer zoeken dan weer een likeurbonbonnetje van de alomtegenwoordige Callebaut Couverture of alweer die kleurrijke Tony’s op de balie. Wij hebben dat wel. U ook?

bean to bar chocolade van madecasse bij dille en kamille te koop

Goede chocolade in uw onderneming. In 3 stappen.

1- Bekijk ons assortiment eens. Nog niet bekend met dit soort chocolades? Bestel gerust voor uzelf eerst eens om wat proeven. We hebben ook leuke pakketten. Stuur eventueel een mailtje voor smaakadvies.

2- Laat ons weten wat voor winkel of onderneming u heeft en wat u zoekt. Chocolade voor op de toonbank? Voor een mooie kast met een speciale selectie? Voor een kerstpakket? Een workshop? Als pairing voor bij wijn, bier, koffie, thee, kaas of nog iets heel anders? Voor een bijzondere gelegenheid?

3- Mail ons uw wensen…en wij denken mee. Zonder daar zelf wat voor terug te verwachten. Al vinden we het natuurlijk wel tof als – mocht daar kans toe zijn – u ons later op uw manier weer helpt.

Chocolade in uw winkel? Mail ons en wij geven raad!

witte chocolade Rózsavölgyi  met matcha theeWe delen graag de namen en mailadressen van de gespecialiseerde importeurs. Denken graag mee voor merken die bij uw bedrijf passen. En over hoe bean to bar chocolade in uw onderneming een mooi plekje kan krijgen.

Als Chocoladeverkopers bestaan we inmiddels drie jaar, en kunnen we toch wel zeggen dat we echt een uitgebreid assortiment hebben. Daarbij stellen we zelf onze persoonlijke smaak voorop in merken die we kiezen. Maar letten we ook op eerlijkheid, duurzaamheid, en vinden we het prachtig als de chocolade door mensen gemaakt is die ons in alles weten te grijpen met hun passie, hun verhaal.

presentatie van bean to bar chocoladerepen te koop bij winkel ieder z'n vakBean to bar chocoladeheeft altijd een verhaal. Chocolade van chocolademakers met een naam, niet van miljardenbedrijven. Het is een divers verhaal, maar dat is juist ook het mooie. Verschillende makers, met verschillende ideeën, met verschillende cacao uit verschillende landen. En zeer diverse en complexe smaken. Geen eenheidsworst maar juist een feest van diversiteit.

Enfin, wij zijn overtuigd van ‘ons soort chocolades’ – en delen met liefde onze passie. In onze webwinkel, in mailtjes naar onze klanten, op chocoladefestivals, maar dus ook graag door andere ondernemers te ondersteunen bij hun zoektocht naar goede chocolade.

Welke chocolade couverture kan ik gebruiken voor mijn de desserts? Ik wil bonbons maken, maar dan wel van origine chocolade, waar haal ik die? Welke chocoladerepen raden jullie aan voor in mijn koffiezaak? Welke chocolade zou ik in het kerstpakket van komend jaar kunnen doen? Onze gasten in ons hotel geven we graag een presentje, welke chocolade raad u aan? Deze repen zijn zo prachtig, ik wil ze in ons museum tentoonstellen, maar waar haal ik ze? Er zijn veel vragen mogelijk. Niets is ons te gek. En wij zullen altijd proberen mee te denken. Dus:

Wat voor vragen u ook heeft:

Mail ons. 

Tagged on:

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 109 reviews.

0.000 items
Waiting List We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.

Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.