Chocolade keuzehulp: chocolades gesorteerd op prijs

 

Wie goede chocolade bestellen wil, weet meestal al wel dat kwaliteit een prijs heeft.

Waar de merken uit de supermarkt werken met zo goedkoop mogelijke bulkcacao kiezen de bean to bar makers van deze repen de cacao op herkomst en smaak, en betalen significant meer voor de cacao. Dat cacaoboeren een fatsoenlijke prijs voor hun prachtige product moet krijgen staat voor deze makers dan ook voorop.

En dat is belangrijk, want de prijs van cacao moet omhoog. Anders is duurzaam en eerlijk cacao verbouwen absoluut niet mogelijk.

Daarbij geldt natuurlijk ook dat de meeste bean to bar chocolademakers echte kleine en ambachtelijke makers zijn. Ze maken de chocolade met veel aandacht en liefde, en hoewel voor chocolade maken altijd machines nodig zijn is het natuurlijk meer handwerk dan in de fabriek, geen massaproductie en dus minder efficiënt,

En dus.. chocolade met een ander prijskaartje dan in de supermarkt. Maar die wordt wat ons betreft volledig gerechtvaardigd door enkel al de smaak. En dan is er ook nog de directere handel, openheid, eerlijkheid, kleinschaligheid, bijzonderheid, ambachtelijkheid, etc, etc.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.