18 maart 2019 chocolade beoordelen in onze webwinkel

Beoordeel chocolade & win!

Vanaf nu is het mogelijk alle chocolades in onze webwinkel te beoordelen. En dat is heel makkelijk, kost je nog geen 10 seconden!

Leuk om te doen – en bovendien help je andere chocoladeliefhebbers met hun keuze. Of je nu enorm enthousiast bent of de chocolade juist vind tegenvallen – alle feedback helpt! En wij als Chocoladeverkopers vinden het natuurlijk ook erg leuk om te lezen!

We krijgen al veel (heel veel) feedback via de email, en reacties over onze webshop via het webwinkelkeurmerk. Dat vinden we al helemaal te gek, en nu is er dus ook de mogelijkheid direct over een specifieke chocolade wat te laten weten. Wij lezen het altijd, en andere zullen het vast ook boeiend vinden her en der wat meningen van andere te lezen. Dat weten we eigenlijk wel zeker want er werd al een aantal keer om gevraagd.

Geef je mening & win!

Al wie een beoordeling schrijft maakt kans op een van de 5 Soma Salazar Ecuador 70% chocolades.

soma ecuador craft canadian chocolade

Bij de International Chocolate Awards wereldfinale 2018 bekroond, dus met recht een van de beste chocolades ter wereld. Je krijgt er ook nog een aantal mini’s bij van Chocolatemakers, Friis Holm en Original Beans.

Eind april krijgen de winnaars bericht, we zetten het uiteraard ook in onze nieuwsbrief.

Een beoordeling maak je zo:

  1. Ga naar de chocolade die je wil beoordelen
  2. Vul je naam en e-mailadres in (of log in, dan hoeft dat niet eens)
  3. Geef 1 tot 5 sterren en schrijf een korte toelichting. Een heel boekwerk mag natuurlijk ook

Dat is het, meer niet. Kost je echt maar 10 seconden.

Elke beoordeling tussen nu en 17 april 2019 geschreven maakt automatisch kans op een van de vijf fenomenale Soma Chocolades aangevuld met een aantal mini’s. Of je nu een geweldige ervaring hebt met een bepaalde reep, een chocolade gewoon wel ok vond of juist echt helemaal niet lekker…alles is welkom!

Wie meerdere beoordelingen schrijf maakt ook meermaals kans.

We vragen wel om eerlijk te zijn, en zeker bij enorm positieve of negatieve waarderingen wel een kleine toelichting te geven. Dan hebben we er allemaal meer aan. Spam en overduidelijke nepreacties verwijderen we.

Heb je een meer algemene feedback? Een chocolade die je nog mist in het assortiment? Een tip? Een vraag? Mail ons vooral!

We kijken er naar uit jullie beoordelingen te lezen!

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1961 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.