17 februari 2018 chocolade festival chocoa 2018 chocoladefestival bezoeken proeven stands lezingen exposities kraam markt genieten duurzaam eerlijk lekker

Chocoa 2018 chocoladefestival

Het chocoladefestival Chocoa komt er weer aan. En dat is goed nieuws voor iedere chocoladeliefhebber.

Voor professionals is er van woensdag t/m vrijdag  onder meer een conferentie over duurzaamheid in cacao en chocolade, het Chocolate Makers Forum over chocolade maken.

En voor chocoladeliefhebbers in alle soorten en maten is er in het weekend van 24 en 25 februari het chocoladefestival!

Chocoa festival 2018: heel veel chocolade.

Er is veel te zien en te doen op het festival. Te proeven. Te beleven. Van grote merken tot bijzondere craft chocolademakers.

Bekijk het programma van lezingen & proeverijen en de deelnemende stands op de site van Chocoa.

Hieronder verklappen we alvast wat wij voor moois meenemen in onze stand!

Als je in het weekend van 24-25 februari niets te doen hebt…gewoon even langskomen. Er zijn momenteel ook mooie aanbiedingen voor de tickets.

De Chocoladeverkopers op Chocoa

Wij delen de kraam met de heren van Clearchox. Die ook weer cacaokunstenares Laura mee brengen, zij toont ‘de gezichten achter je chocolade‘ oftewel prachtige portretten van cacaoboeren en chocolademakers…gemaakt van chocolade.

Voor ons blijft nog een mooi plekje over. Meer dan genoeg om héél veel bijzondere chocolade mee te brengen.

We hebben dit jaar drie heuse thema’s:

Voor beginnende chocoladeliefhebbers

Het is best lastig kiezen…voor al wie wil kennismaken met de ‘bean to bar beweging’ met kleine en bijzondere craft chocolatemakers die allerlei prachtige chocolade maken. Er is zoveel. Waar begin je? Met welke repen?

Speciaal voor wie nog niet heel bekend is met de bijzondere chocolade die we verkopen hebben we twee kennismakingspakketten mee. De namen van de pakketten verklapt alvast wat over de inhoud: Meesterlijke melkchocolade & Pure perfectie. 

Vijf bijzondere chocolades per pakket, met een heel mooie proefprijs!

Voor gevorderde chocoladeliefhebbers

Voor wie al heel wat kent is er altijd nog…ons kastje! Een paar jaar terug vonden we in onze straat (we woonden in Nijmegen) zomaar aan de straatkant een verlaten kastje. Naar het leek ooit een keukenkastje geweest, of tenminste iets in die richting. Die adopteerden we subiet, en doet sindsdien bij allerlei gelegenheden dienst om chocolade in te presenteren.

Ideaal, en we vinden het leuk dit kastje weer opnieuw te vullen met speciaal geselecteerde repen. Chocolades van makers die we zelf nog extra bewonderen, chocolades die je verder niet op Chocoa terug zult vinden. Oftewel… bijzondere chocolade.

Alvast een ei voor pasen

Valentijn is voorbij, de paaseieren mogen weer geraapt worden. Of uitgestald, op z’n minst. Wij hebben wat héél bijzonders op dat gebied.

Van de Schotse chocolademakers van Chocolate Tree enkele chocolade paashazen (‘bean to bunny‘!) en prachtige prachtige prachtige chocolade paaseieren in melk en puur. Niet zomaar een paasei maar een joekel van 280 gram. Echt een meesterwerkje. Gemaakt van chocolade van de Chililique cacaoboeren uit Peru.

We nemen er een paar mee. U begrijpt vast wel: op = op.

 


Liever thuis van chocolade genieten? Zonder de drukte van zo’n chocoladefestival? 

Ook dan zijn we graag van dienst! Vragen stellen mag altijd, we adviseren graag. Er zijn ook via de site mooie pakketten (met korting) te bestellen.

Het paasassortiment is helaas net te breekbaar om te verzenden, maar ophalen bij Ieder Z’n Vak in Nijmegen kan geregeld worden, stuur ons dan een mailtje

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.