9 februari 2017 chocoa festival logo good caao better chocoalte

Chocoa Chocolade Festival: Wij zijn er bij (25 en 26 februari)

 

Chocoa 2017 komt er bijna weer aan. Het jaarlijkse chocolade festival in Amsterdam is, tezamen met het Chocolate Origin Event in Oktober, erg de moeite waard. Er zijn veel kraampjes waar je met chocoladebedrijven kunt kennismaken, er zijn lezingen en proeverijen. Voor elk wat wils.

Vergeleken met het Origin Event is Chocoa wat breder van opzet. Er zijn wat meer grote namen, meer kraampjes, en zeker ook meer bezoekers.

Het festival van Chocoa vindt plaats in het weekend van 25 en 26 februari in de Beurs van Berlage te Amsterdam. In de dagen ervoor zijn er ook een conferentie en een trade fair, maar dat is niet zozeer gericht op consumenten.

Wil je kaartjes, of meer informatie, kijk dan vooral even op Chocoa.nl

Chocoladeverkopers @Chocoa: kraam en chocolade pairing

Wij zijn er dit bij op Chocoa.

We delen een kraam met de vriendelijke collega’s van Clearchox. Wat nemen we mee? Een kleine selectie uit ons assortiment. Waarbij we natuurlijk een en andere neer zetten om te laten proeven. En al die mensen toch vooral laten weten dat er een prima plekje bestaat op het internet om in je chocoladebehoeften te voorzien. Waar vriendelijke chocoladeverkopers (al zeggen we het zelf) je met alle plezier van advies voorzien en een mooie voorraad van inmiddels meer dan 250 verschillende repen klaar hebben liggen voor ieder die maar bestellen wil.

Chocolade pairingpedro ximinez sherry chocolade

Er zijn elk jaar razend populaire proeverijen bij Chocoa, dit keer is er ook een heuse proefroute.

Voor 2 euro koop je bij de entree proefbonnen waarbij je extra speciale chocoladecombinaties kunt proeven. Zo hoef je niet in de rij te staan voor een aparte proeverij maar kun je ook op de beursvloer zelf van combinaties van chocolade en allerhande dranken genieten.

In onze kraam zullen we je trakteren op een combinatie van een wat ons betreft geweldige Pedro Ximénez sherry. Necar van Gonzalez Byass. Een flink zoet maar oh zo goddelijk drankje dat we voor het eerst voorgeschoteld kregen bij een heerlijk dessert in Bistrobar Berlin. Een van die meer dan prima restaurants die Nijmegen rijk is.

De bijpassende chocolade is inmiddels uitgezocht, en wat ons betreft verrassend. We gaan ‘m nog niet onthullen, proef ‘m vooral op het festival.

We kunnen als hint wel verklappen dat de cacao van deze pure reep uit een land komt waar we niet héél veel repen van hebben.

Kom je naar Chocoa? Kom vooral proeven!

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.