26 januari 2020 original beans giftset cadeauverpakking melk en puur chocoladerepen cadeau geschenk verjaardag

Chocolade cadeau geven? Onze 3 Tips!

Chocolade is natuurlijk altijd een mooi cadeau. Vooral voor chocoladeliefhebbers. En dat zijn er nogal wat. Als Chocoladeverkopers weten we dat chocolade cadeau geven populair is, alleen al door hoe druk we het krijgen in de aanloop naar de feestdagen.

Omdat een goed chocoladecadeau uitzoeken lastig kan zijn geven we drie tips. Voor wie je ook chocolade zoekt, er zit ongetwijfeld wat voor de ontvanger bij. Een origineel en feestelijk geschenk. Bijzondere chocolade waar je mensen écht mee kunt verrassen.

Heb je vragen? Stuur een mailtje! We helpen je graag.
Dag hoor, Paul & Emma – De Chocoladeverkopers.

Tip 1: Een chocoladepakket

Lastig kiezen? Dat gevoel kennen we maar al te goed. Er is zoveel chocolades, alleen al in onze webshop kun je meer dan 400 chocolades bestellen.

pure perfectie kennismaking met bijzondere craft chocolade bean to bar origine pure chocoladerepen proeven bestellen kopen

Gelukkig hebben we iets tegen de keuzestress. We hebben een hele reeks pakketten samengesteld in heel veel soorten en maten.

Of de ontvanger nu houdt van heel erg puur of meer van melkchocolade. Of de ontvanger nu graag zonder suiker of veganistisch door het leven gaat. Of de ontvanger nu supermarktrepen gewend is of al volleerd chocoladeliefhebber. Voor ieder is er wat.

Kies je chocolade cadeaupakket

Tip 2: Chocolade Abonnement

het bijzondere chocolade abonnement bestellen wij versturen de lekkerste bean to bar chocoladerepen

Elke maand een mooi pakket met de beste chocolades op de deurmat. Dat is misschien wel het ultieme cadeau voor elke chocoladeliefhebber.

We hebben het extra makkelijk gemaakt het chocolade abonnement cadeau te geven:

  • Je betaalt in één keer
  • Je kunt een ander verzendadres opgeven
  • Wil je dat we een kaartje meesturen? Regelen we! Zet het in het opmerkingenveld

Je kiest de grootte, het aantal maanden en of je puur of melk wil. Wij regelen de rest. Ook fijn omdat je het pakket kan aanpassen aan je budget.

Je hebt al een abonnement voor 3 maanden voor € 49,95. Maar je kunt ook voor een groter pakket kiezen voor 6 maanden. Als je met een groep mensen een groter cadeau wil geven. Je kiest de grootte & het aantal maanden en ziet gelijk de kosten. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Bestel het chocolade abonnement

Tip 3: Verrassing!

verrassingspakket vol chocolade

Het ultieme gemak.

Een echte verrassing. Of je kiest voor puur of melk. Wij doen de rest. Als Chocoladeverkopers kennen we elke reep. En kunnen we dus ook als geen ander een mooie selectie maken. Vinden we ook super leuk om te doen.

Smaakvoorkeuren of allergieën? Kunnen we rekening mee houden. Gewoon even vermelden in het opmerkingenveld bij het afrekenen.

Bestel het verrassingspakket.

Bonus Tip:

Stuur Paul & Emma een mailtje.

Dan komt het aan bij ons. Paul & Emma. De Chocoladeverkopers.

We verkopen sinds 2015 bijzondere chocolade. En we weten er inmiddels best wat van af. Al zeggen we het zelf. Van de chocolades die we zelf verkopen, maar ook van chocolade & cacao in het algemeen.

Wat je vraag ook is, laat het vooral weten. Zolang het over chocolade gaat helpen we altijd graag! Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau, tips wil voor het maken van chocoladepasta of meer wil weten over eerlijke chocolade.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.