10 februari 2020 chocolade festival chocoa 2019 bezoeken een prachtige kans om met bean to bar chocolade kennis te maken

Chocolade Festival Chocoa – 2020

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig bij hét chocolade festival van Nederland: Chocoa.

Voor professionals is er weer het Chocolatemakers Forum & de conferentie maar ook als chocoladeliefhebber kun je er heel goed terecht. Het chocolade festivals is het weekend, 22 en 23 februari 2020.

Er is weer veel te proeven, lezingen, sprekers. Er is een verkiezing voor de beste chocolademelk. Ook de proeverijen met pairings van bijvoorbeeld chocolade en kaas, chocolade en wijn, chocolade en rum of chocolade en whisky zijn altijd goed bezocht en heel erg leuk en lekker.

Koop je tickets op https://chocoafestival.nl/

Chocoladeverkopers op Chocoa

Chocoladeverkoper Paul is er elke dag bij. In het weekend delen we als vanouds een kraam met Clearchox. We hebben daarmee 100cm bij 80 cm aan ruime, maar dat is altijd meer dan genoeg om ons te presenteren.

Dit jaar gaan we het ook eventjes heel anders doen. We nemen geen of heel weinig chocolade mee om te kopen. We willen graag op een andere manier zorgen dat alle chocoladeliefhebbers ter plekke ons zien & niet meer vergeten.

Uiteindelijk is een festival als Chocoa voor ons toch vooral een plek waar we in contact komen met chocoladeliefhebbers, chocolademakers en anderen. En als we de hele dag chocolades aan het afrekenen zijn is er weinig tijd om rond te struinen, rustig een praatje te maken,etc.

Afgelopen jaren werd het kastje vol repen dat we mee hadden altijd goed leeg verkocht, maar we besteden onze ruimte en energie dit jaar dus anders.

We hopen dat we daarmee nog meer dan eerder mensen kunnen laten zien hoeveel prachtige chocolades we verkopen via onze website.

En natuurlijk hopen we uiteindelijk ook dat iedereen die op Chocoa komt uiteindelijk de Chocoladeverkopers zal onthouden. En onze website een keertje bezoekt.

Maar bovenal hopen we dat we met al die toffe chocolademakers, mensen die proeverijen organiseren, lezingen houden, etc. kunnen laten zien hoeveel prachtige, heerlijke & eerlijke chocolade er bestaat. Onze chocoladeliefde delen. En dat we met z’n allen iets meer mensen kunnen aanzetten een keertje buiten de supermarkt te kijken.

Update: we nemen wél Omnom mee. Met een heel mooie aanbieding. Zie ook onze nieuwsbrief.

Kun je er niet bij zijn? De aanbieding geldt ook gewoon via de site. Omnom bestellen.

chocolades chocoa chocoladeverkopers webwinkel webshop chocolade festival amsterdam bestellen kopen
chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1980 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.