20 januari 2018 Chocolade groothandel nodig? Wij helpen je onderneming aan betere chocolade

Chocolade groothandel nodig? Wij helpen je onderneming aan betere chocolade

Zoek je een chocolade groothandel? Zakelijk chocolade bestellen voor je onderneming?  In dit artikel geven we je graag wat handreikingen!

Of je nu chocolade wil verkopen in je hippe koffiezaak, verfijnde delicatessewinkel,  luxe theebar, of vegan eettentje. Of je nu couverture chocolade voor je sterrenrestaurant zoekt of als pattisier werkt in je eigen chocolaterie, misschien zoek je chocoladerepen voor je biologische winkelketen of franchise onderneming. Hoe het ook zit.. wij weten dat mensen op zoek zijn naar bijzondere chocolade. En dat het voor winkeliers en ondernemers best lastig kan zijn om uit te vinden waar je zakelijk en b2b echt bijzondere chocolade kunt bestellen.

Wees gerust. Wij kunnen helpen!

Direct hulp nodig? Mail ons. Anders: lees eerst even verder.

De Chocoladeverkopers weten raad! 

Met onze webwinkel (met 400+ bijzondere bean to bar chocolades)  richten wij ons volledig op directe verkoop aan consumenten.

En je zou dus kunnen zeggen als wij andere ondernemingen helpen aan groothandels en tips voor verkoop van chocolade we ons zelf aan concurrenten helpen. Dat is misschien ook een klein beetje zo maar… voor ons is er iets veel belangrijkers.

Wij geloven dat de wereld toe is aan betere chocolade. Beter natuurlijk naar onze mening. Chocolades van kleinere makers, met minder toevoegingen, een beter verhaal, een eerlijkere prijs, directere transparantere handel. En natuurlijk…veel smaakvoller. 

Wij geloven ook dat we met z’n allen de supermarktchocolades van de grote fabrieken wel een beetje aan het ontgroeien zijn. Dat sommige mensen wat meer zoeken dan weer een likeurbonbonnetje van de alomtegenwoordige Callebaut Couverture of alweer die kleurrijke Tony’s op de balie. Wij hebben dat wel. Jij ook?

bean to bar chocolade van madecasse bij dille en kamille te koop

Goede chocolade in je onderneming. In 3 stappen.

1- Bekijk ons assortiment eens. Nog niet bekend met dit soort chocolades? Bestel gerust voor uzelf eerst eens om wat proeven. We hebben ook mooie pakketten. Stuur eventueel een mailtje voor smaakadvies.

2- Laat ons weten in wat voor winkel of onderneming je werkt, en eventueel al een idee over wat je zoekt. Chocolade voor op de toonbank? Voor een mooie kast met een speciale selectie? Voor een kerstpakket? Een workshop? Als pairing voor bij wijn, bier, koffie, thee, kaas of nog iets heel anders? Voor een bijzondere gelegenheid?

3- Mail ons je wensen…en wij denken mee. Er komt altijd mail terug! We delen graag de ons bekende Europese distributeurs. We kunnen een meedenken over wat wel en niet werkt. Met wie je echt eens zou moeten bellen. Welke chocolade een verhaal heeft dat bij je past. Etc. etc. etc.

Dat doen we zonder daar zelf wat voor terug te verwachten. Uit liefde voor goede chocolade. Natuurlijk is het tof als je dan later ons weer een beetje helpt vanuit jouw expertise. Vinden we leuk.

We leveren zelf in principe niet aan zakelijke klanten. Mocht je kleinschalig willen testen met bijvoorbeeld een eenmalige levering dan kan dat wel. Laat het ook dan even weten – nogmaals: we denken graag mee.

Chocolade in je winkel? Mail ons en wij geven raad!

witte chocolade Rózsavölgyi  met matcha theeWe delen graag de namen en mailadressen van de gespecialiseerde importeurs. Denken graag mee voor merken die bij je bedrijf passen. En over hoe bean to bar chocolade in je onderneming een mooi plekje kan krijgen.

Als Chocoladeverkopers bestaan we inmiddels ruim drie jaar, en kunnen we toch wel zeggen dat we best een uitgebreid assortiment hebben. Daarbij stellen we zelf onze persoonlijke smaak voorop in merken die we kiezen. Maar letten we ook op eerlijkheid, duurzaamheid, en vinden we het prachtig als de chocolade door mensen gemaakt is die ons in alles weten te grijpen met hun passie, hun verhaal.

presentatie van bean to bar chocoladerepen te koop bij winkel ieder z'n vakBean to bar chocolade heeft altijd een verhaal. Chocolade van chocolademakers met een naam, niet van miljardenbedrijven. Het is een divers verhaal, maar dat is juist ook het mooie. Verschillende makers, met verschillende ideeën, met verschillende cacao uit verschillende landen. En zeer diverse en complexe smaken. Geen eenheidsworst maar juist een feest van diversiteit.

Enfin, wij zijn overtuigd van ‘ons soort chocolades’ – en delen met liefde onze passie. In onze webshop, in mailtjes naar onze klanten, op chocoladefestivals, maar dus ook graag door andere ondernemers te ondersteunen bij hun zoektocht naar goede chocolade.

Welke chocolade couverture kan ik gebruiken voor mijn de desserts? Ik wil bonbons maken, maar dan wel van origine chocolade, waar haal ik die? Welke chocoladerepen raden jullie aan voor in mijn koffiezaak? Welke chocolade zou ik in het kerstpakket van komend jaar kunnen doen? Onze gasten in ons hotel geven we graag een presentje, welke chocolade raad je aan? Deze repen zijn zo prachtig, ik wil ze in ons museum tentoonstellen, maar waar haal ik ze? En zo zijn er nog veel meer vragen mogelijk. Niets is ons te gek. Wij zullen altijd proberen mee te denken. Dus:

Wat voor vragen je ook hebt:

Mail ons.  Paul & Emma. Chocoladeverkopers.

Getagd op:
chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1961 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.