22 augustus 2015

Chocolade op de Kaaij Markt

Komend weekeinde (29 en 30 augustus) kochocolade aan het verkopen in de kraam op smkmrktmen de Chocoladeverkopers naar De Kaaij – het cultureel terras onder de Waalbrug in Nijmegen.

We gaan er altijd al graag heen, om goed biertje drinken, wat lekkers eten, een bandje kijken, of gewoon even zitten en tot rust komen.

29 en 30 augustus – van 13:00 tot 21:00 is er op de Kaaij een Food Markt. Naast de normale activiteiten van de Kaaij (van blues tot gospel, van schilders tot yoga) kun je er terecht voor kraampjes vol lekkers.

Wij komen uiteraard met een kraam gevuld met chocolade. Daarbij nemen we ook weer de eetbare planten van natuurlijke vaste planten kwekerij De Keltenhof mee!

Er is dat weekend een Food markt dus er is een boel meer te proeven. Lekker ekologisch eten van Foekje’s Eko Food, indiaas vegavoedsel van V-Catering en brood van Brood Op De Plank. Heb je meer zin in een panini? Geen zorgen, ook De PaniniBus komt langs.

The Fuzz is er ook – vast met goede koffie, of wie weet toch met hun fijne biertjes. Drink je liever cider? Ik heb het nooit op maar zal zeker even proeven bij UWE Cider. Wellicht met een kaasje erbij van Doetie’s geiten.

En dan zijn er ook nog onder andere zoete versnaperingen van The Little Cupcake Shop, Balanswerkt & CaramelZ.

Verder dat weekend op de Kaaij nog onder andere: blues, hawaiiaanse massage, gospel, yoga, en de ‘stoerste en leukste kinderband van Nederland’

Wat ons betreft meer dan genoeg reden om even langs te komen!chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.