Had je het al in je agenda staan? Het grote Chocolate Origin Event is aankomende zaterdag al, 24 oktober.
In het Koninklijk Tropeninstituut in Amsterdam kun je zaterdag uitgebreid (érg uitgebreid) kennismaken met de wereld van goede chocolade. Waarom is de soort chocolade die wij verkopen tig keer specialer, mooier, eerlijk en lekkerder dan een reep uit de supermarkt? Zaterdag is een mooie kans om heel veel over chocolade te weten te komen.
Het programma is mooi, zo niet prachtig te noemen – vinden wij. Want er is de hele dag veel te doen. Je kunt uiteraard uitgebreid proeven. Van origine chocolade maar ook van chocolade in allerhande combinaties. Chocolade met whiskey, lijkt ons niet verkeerd. Maar ook combinaties met koffie en thee worden gezocht. Verder nog de bijzondere combinatie van speciaalbier met chocolade, of wat dacht je van chocolade met kaas gecombineerd?
Ook bijzonder verlekkerd keken wij naar het menu voor het speciale ‘chocolade diner’ dat op vrijdag- en zaterdagavond te boeken is. Van voorgerecht tot dessert gerechten
Verder uiteraard veel chocoladeverhalen en -lezingen. Kijk vooral even naar het complete en overvolle programma!